Omschrijving

‘de Sinneblom’ is een in 1990 zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning in het rustige dorp Jonkerslan. De woning heeft een leuke uitstraling en is sinds de bouw goed onderhouden maar inmiddels wel iets gedateerd. Op de begane grond is een extra kamer van bijna 17 m², deze kan gebruikt worden als slaapkamer maar is ook geschikt als werk- of speelkamer. Naast de woning staat de zeer ruime vrijstaande garage van ca. 35 m² met beloopbare zolder.

Indeling: hal, toilet, (slaap)kamer (± 17 m²), woonkamer met eethoek, open haard en tuindeuren (± 36 m²), keuken (± 9 m²), bijkeuken (± 5 m²), kelder (± 5 m²) en vrijstaande stenen garage (± 35 m²) met zolder. Etage: overloop, badkamer (± 9 m²) en 3 slaapkamers (± 11, 11 en 17 m²). Zolder via vlizotrap. Perceel 525 m², bouwjaar 1990.

Geniet van de rust en ruimte van Jonkerslan en profiteer van de nabijheid van de voorzieningen in Gorredijk en Heerenveen! Jonkerslan is een dorp met een rijk verenigingsleven en is qua verdere voorzieningen aangewezen op het nabij gelegen Langezwaag (lagere school) en Gorredijk (winkels, zwembad, sport, lagere scholen en voortgezet onderwijs) e.d.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: oven, koelkast, afzuigkap, 4 pits gaskookplaat, oven en magnetron
• Badkamer v.v. 2e toilet, douchecabine, bad en wastafelmeubel
• Elektrisch: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (AWB installatie 16-02-2012)
• Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2016
• Grote stenen garage met vaste trap naar de ruime zolder en elektrische deur
• Het energielabel A is waarschijnlijk onjuist doordat de overheid niet het juiste bouwjaar heeft geregistreerd.
  Verkoper denkt dat het label B of C moet zijn.