Omschrijving

‘Lippenhuizen, waar het mooi wonen is’, is de openingszin van de website van het dorp (www.lippenhuizeneen.nl). Aan de rand van het dorp, met vrij zicht aan de achterzijde over de weilanden is het dan natuurlijk nóg mooier! De woning is prima geschikt voor gezinsbewoning, maar door de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond ook geschikt voor senioren.

In een ruim opgezette woonwijk met veel parkeerruimte en een speelveld staat deze nette vrijstaande woning met aangebouwde garage. De woning is degelijk gebouwd en keurig onderhouden. Indeling: hal, woonkamer (± 40 m²), woonkeuken (± 15 m²), bijkeuken, slaapkamer (± 16 m²), badkamer, brede stenen garage (± 25 m²) en geïsoleerde vrijstaande werkplaats (± 7 m²). Etage: overloop met mogelijkheid extra uitbreiding en 2 ruime slaapkamers (± 21 en 19 m²). Zolder via vlizo trap. Perceel 584 m², bouwjaar 1993.

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basisvoorzieningen waaronder een kleine supermarkt, cafetaria/eetgelegenheid, basisschool en kinderopvang. Verder een rijk verenigingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

Neem uw NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming door middel van eigen CV ketel (Remeha 2009)
• Elektrisch: 5 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Badkamer met ligbad, wastafelmeubel, 2e toilet en douche
• Keuken met vaatwasser, close in boiler, koelkast, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Zonwering aan de zonzijde
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting