Omschrijving

Koper met 2 rechterhanden gezocht! Ideale woning voor handige starters, doorstarters en gezinnen. Ruime hoekwoning met berging voor een startersprijs! Even doorpakken en dan woon je in een gezellig dorp nabij Gorredijk met de basisschool op loopafstand. In de prijs hebben we rekening gehouden met de staat van de woning. Er moet veel gebeuren, maar de basis is degelijk gebouwd. Het is vooral een kwestie van moderniseren en verbeteren. In uw berekeningen dient u dus rekening te houden met bijkomende kosten.

Indeling: hal, woonkamer met keuken (± 36 m²), bijkeuken/achterom (± 5 m²) met toilet en vrijstaande houten berging (± 21 m²). Etage: overloop, badkamer (± 6 m²) en 3 slaapkamers (± 6, 11 en 12 m²). Zolder via vaste trap met 4e (slaap)kamer (± 8 m²). Inhoud circa 345 m³, perceel 272 m², bouwjaar ca. 1980.

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een supermarkt, cafetaria/eetgelegenheid, basisschool, kleuterschool en kinderopvang. Verder een rijk verengingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel (Remeha Calenta 2012)
• Elektrisch: 4 groepen, 2 aardlekschakelaars en slimme meter
• Keuken (ca. 1997/1998) met 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron en close in boiler
• Badkamer: 2e toilet, designradiator, douche en wastafel
• Deels isolerende beglazing, deels enkel glas
• Veel achterstallig onderhoud