Omschrijving

‘Lippenhuizen, waar het mooi wonen is’, is de openingszin van de website van het dorp (www.lippenhuizeneen.nl). Dat het klopt blijkt ook wel uit het feit dat de huidige (1e) bewoners van Feestlan 8 bijna 40 jaar op dit adres hebben gewoond! Helaas voor hen komt nu de tijd voor iets anders, maar gelukkig biedt dit weer kansen aan nieuwe inwoners.
In een ruim opgezette woonwijk met veel parkeerruimte en een speelveld staat deze nette twee onder één kap woning met extra werk/slaapkamer op de begane grond. De woning is keurig onderhouden maar de laatste modernisatie is in 2008 uitgevoerd (keuken en cv). Indeling: hal, woonkamer (± 28 m²), keuken (± 8 m²), bijkeuken (± 8 m²), werk/slaapkamer (± 15 m²) en geïsoleerde vrijstaande werkplaats (± 8 m²) met aangebouwd schuurtje (± 3 m²) en fietsenberging (± 5 m²). Etage: overloop, badkamer (± 4 m²) en 3 slaapkamers (± 5, 9 en 11 m²). Zolder via vaste trap (nokhoogte ± 1.65 m.)
Inhoud circa 350 m³, perceel 279 m², bouwjaar 1981.

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basisvoorzieningen waaronder een kleine supermarkt, cafetaria/eetgelegenheid, basisschool en kinderopvang. Verder een rijk verenigingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming doormiddel van eigen CV ketel (Remeha 2008)
• Elektrisch: 7 groepen, kookgroep, aardlekschakelaar en slimme meter
• Badkamer met wastafel, designradiator en douche
• Keuken (2008) met inductiekookplaat (± 2016), afzuigkap, oven en vaatwasser
• Voormalige garage omgebouwd tot geïsoleerde slaap/werkkamer met rolluiken voor en achter
• De vrijstaande werkplaats is geïsoleerd en voorzien van een betonnen fundering, kruipruimte, elektrisch en water