Omschrijving

Project De Sweach

Start verkoop – De Sweach

Op een steenworp afstand van de prachtige bossen en heidevelden in het gewilde Beetsterzwaag. Daar ligt het nieuwbouwplan Fockema Andrealaan, project De Sweach. Hier verrijzen binnenkort twaalf rijwoningen in twee types. Aan de uiteinden van ieder blok bevinden zich de hoekwoningen van het type Roodborst. Tussen deze ruime robuuste kopse kanten bevinden zich nog eens vier tussenwoningen van het type Merel. Samen vormen ze een plek waar je geniet van rust, ruimte, vrijheid en natuur. En dat in een omgeving die zich kenmerkt door diversiteit. 

Inmiddels is de verkoop gestart. Je kunt via de projectwebsite aangeven welke woning je voorkeur heeft. Dit kan via de button ‘inschrijfformulier’. Daarbij kun je ook aangeven in welke volgorde je voorkeur is voor de verschillende bouwnummers. Zo spoedig mogelijk daarna ontvang je bericht en worden er afspraken gemaakt over de optieperiode en ontvang je de meer/minderwerklijsten e.d.

We zien je belangstelling graag tegemoet. 

Type Roodborst

Er zijn 4 woningen van het type Roodborst (bouwnummer 16, 21, 22 en 27). De woning heeft een woonoppervlakte van circa 146 m². De woningen worden standaard voorzien van een vrijstaande berging in de achtertuin. Deze berging is circa 5 m² groot. De woning heeft een ruime tuingerichte woonkamer en een open keuken. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, douchehoek en wastafel. Met een vaste trap komt u op de zolder waar nog twee kamers gerealiseerd kunnen worden.
Optiemogelijkheden:
– 2,05 meter uitbreiding op de begane grond
– openslaande tuindeuren
– ligbad in de badkamer
– dakraam op zolder

Type Merel

Het plan bestaat uit 8 tussenwoningen (bouwnummer 17 t/m 20 en 23 t/m 26). De tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 126 m². De woningen worden standaard voorzien van een vrijstaande berging in de achtertuin. Deze berging is circa 5 m² groot. De woning heeft een ruime tuingerichte woonkamer en een open keuken. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, douchehoek en wastafel. Met een vaste trap komt u op de zolder waar nog een kamer gerealiseerd kunnen worden.

Optiemogelijkheden:
– 2,05 meter uitbreiding op de begane grond
– openslaande tuindeuren
– ligbad in de badkamer
– dakraam op zolder

Laat uw gegevens achter op de projectwebsite en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.