Omschrijving

WIJZIGING:
Inmiddels heeft onze opdrachtgever (verkoper) besloten om een overeenkomst te sluiten aan een andere kandidaat koper. Het eerder aangekondigde OPEN HUIS van zaterdag 8 februari/ maandag 10 februari a.s. is derhalve niet meer van toepassing.


Prachtige vrije ligging direct aan het polderhoofdkanaal. Deze opknapper zoekt een koper met twee rechter handen! In de prijs hebben we rekening gehouden met de staat van de woonboerderij. Er moet veel gebeuren, maar de basis (voorhuis) is degelijk gebouwd. Het is vooral een kwestie van moderniseren, isoleren en verbeteren. De woonboerderij inclusief stallen (met asbestvrije golfplaten!) staat op een kavel van maar liefst 3513 m².

En als klap op de vuurpijl ook nog de mogelijkheid om weiland bij de te kopen, dan is de totale kavel circa 1,37 hectare en de vraagprijs € 365.000,– k.k.

Indeling: entree, woonkamer (± 34 m²), woonkeuken (± 17 m²), kelder, slaapkamer (± 17 m²), douche en toilet, stal (± 240 m²). Etage: ruime overloop en 3 slaapkamers (± 8, 8 en 8 m²). Vrijstaande stal ca. 316 m².

Nij Beets is een gezellig dorp aan het Polderhoofdkanaal met o.a. twee basisscholen, kleine supermarkt, sportverenigingen en openlucht zwembad. Gelegen nabij fraaie natuurgebieden en op korte afstand van de A7 en de vele voorzieningen van Drachten. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uur bereikbaar!

Inhoud woongedeelte ± 450 m³, oppervlakte wonen 135 m², stallen 240 m² én 316 m², perceel 3513 m², mogelijk 13700 m², bouwjaar ± 1900.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• De dakplaten van de loodsen zijn gelukkig asbestvrij!
• Geen luxe voorzieningen qua keuken en sanitair
• Verwarming en warm water d.m.v. AWB CV ketel (1999)