Omschrijving

Een prachtige ligging op loopafstand van het centrum! Op een kavel van 460 m² staat deze ruime, vrijstaande woning met garage. Door de hoge gootlijn is er ook op de etage veel ruimte, daardoor beschikt de woning over 4 slaapkamers. In de afgelopen jaren is veel onderhoud aan ramen, deuren, kozijnen en goten verricht maar voor hedendaagse begrippen is de binnenkant iets gedateerd, in de prijs is hier rekening mee gehouden. Voor modernisatie dient u daarom rekening te houden met bijkomende kosten. Even de handen uit de mouwen en u woont hier prachtig op een ruime kavel met veel privacy nabij het centrum.
 
Indeling: hal, toilet, woonkamer (± 26 m²), keuken (±  6 m²), kelder (± 6 m²), achterom/bijkeuken (± 5 m²), badkamer (± 3 m²), aangebouwde berging (± 10 m²) en vrijstaande stenen garage (± 20 m²). Etage: overloop, vaste kast met wastafel en 4 slaapkamers (± 5, 7, 9 en 11 m²) met vaste kasten. Via de vlizotrap is de zolder te bereiken.
 
Perceel 460 m², bouwjaar ca. 1953.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.  

Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Remeha Avanta 2008)
  • Elektrisch: groepenkast met 4 groepen, aardlekschakelaar en slimme meter
  • Keuken: voorzien van 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
  • Badkamer begane grond: met douche en wastafel
  • Bijna geheel voorzien van isolerende beglazing, deels HR++ (2016) en enkele kunststof kozijnen (2011/2012)
  • Houten kozijnen zijn, waar nodig, hersteld of vervangen in 2015/2016
  • Dakgoten vernieuwd in 2012
  • Dakbedekking platte dak aanbouw vernieuwd (ca. 2014)
  • Verkoop is onder voorbehoud van toestemming rechter i.v.m. bewindvoering
  • De “niet zelf-bewoningsclausule” is van toepassing, meer informatie bij de makelaar

 
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.