Omschrijving

Even een vooroordeel wegwerken……. sommigen denken dat de privacy in de tuin minder is door de naastgelegen bovenwoningen. We kunnen dit met een gerust hart ontkennen. Er is absoluut geen hinder van! Tijdens het buitenseizoen staan de leilindes weer in blad, dan is het een heerlijke besloten tuin. Kom het gerust zelf ervaren!

Laat je dan ook meteen verrassen door de ruimte in deze keurige 2/1kap woning. Gelegen aan de rand van het centrum met alle voorzieningen op loopafstand. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen, dus weinig onderhoud. Alleen aan de voorzijde op de begane grond zijn nog oudere houten kozijnen. De tuin is gelegen op het zuiden en biedt veel privacy. Op eigen erf, maar ook in de directe nabijheid, is voldoende parkeergelegenheid.

Indeling: ruime hal, toilet, woonkamer met schuifpui naar de tuin (± 29 m²), keuken (± 10 m²), bijkeuken (± 12 m²) en ruime berging met mogelijkheden voor diverse doeleinden (± 31 m²). Etage: overloop, badkamer (± 4 m²) en 4 slaapkamers (± 12, 11, 10 en 6 m²), vanuit de kleinste slaapkamer is een vaste trap naar de 2e etage met een 5e (slaap)kamer en een berging (totaal ± 18 m²).

Inhoud ± 540 m³, perceel 322 m², bouwjaar 1971.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is uitstekend bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. huur CV combi ketel (Remeha 2013)
• Elektrisch vernieuwd in 2017: 7 groepen en 2 aardlekschakelaars
• De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen
• Keuken: v.v. vaatwasser, combimagnetron, 5 pits gasfornuis, afzuigkap en losse koel/vriescombinatie
(ter overname)
• Badkamer met 2e toilet, douchecabine, wastafel en designradiator
• Traditionele bouw met betonnen verdiepingsvloer
• In 2020 zijn 14 zonnepanelen geplaatst, de huur hiervan bedraagt € 62,80 p.m
• Huurcontact CV ketel en zonnepanelen gaan over op koper
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting