Omschrijving

Wat een heerlijke ongedwongen sfeer hangt hier!

Ruime woonboerderij met mogelijkheid van paardenboxen en stallen op bijna 1,2 hectare eigen grond, mooi gelegen tussen de weilanden. De agrarische bestemming hoeft geen belemmering te zijn aangezien er meerdere banken zijn die het als particuliere woningbestemming willen financieren. De voormalige stallen (ca. 2.000 m²) zijn geschikt voor hobby, opslag en/of (caravan)stalling of eigen gebruik.

Deze woonboerderij is grotendeels intern in 2005 gemoderniseerd en heeft door haar ruimte, rust en locatie perfecte mogelijkheden om hobby, wonen en werken te combineren dicht bij alle voorzieningen (Heerenveen en Gorredijk).
Fraai gelegen in een rustige omgeving op korte afstand van Langezwaag, Gorredijk en Heerenveen. Het dorp Langezwaag heeft een sportcomplex, een basisschool en een actief verenigingsleven. Dit deel van de Hegedyk is veel rustiger dan het doorgaande deel. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uurtje bereikbaar!

Indeling: entree/hal, moderne woonkeuken (± 18 m²), lichte woonkamer (± 45 m²) met vrij uitzicht over de landerijen, ruime kelder, kantoor/slaapkamer (± 23 m²) met toegang tot een ruime en diepe tuin, badkamer met aangrenzende slaapkamer (± 20 m²), tweede badkamer. 1e etage: overloop, 3 slaapkamers (± 16, 14 en 7 m²) en bergzolder.

Buiten bevindt zich een degelijk gebouwde schuur (2011) met dubbele carport en mogelijkheid van paardenstalling. Via een trap is er toegang tot een ruimte welke ingericht is met een bar en uitzicht biedt over de paardenbak (momenteel begroeid met gras). De onderliggende stalling kan eenvoudig ingericht worden als paardenstalling (voorheen waren hier 3 boxen) en een zadelkamer. Op de achterzijde van het erf bevinden zich twee voormalige pluimveestallen en een berging van ca. 12 m x 6 m met verschillende mogelijkheden.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Geheel geïsoleerd (dak, muur, vloer en dubbel glas)
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (2005)
• Moderne woonkeuken is voorzien van alle gemakken en inbouwapparatuur
• Badkamer beneden: voorzien van een douche, dubbele wastafel en whirlpool
• Tweede badkamer, voorzien van dubbele inloopdouche en toilet
• In de boerderij is voldoende ruimte voor een B&B
• De bijkeuken, hal, badkamer en kantoor zijn voorzien van vloerverwarming