Omschrijving

Wat een heerlijke ongedwongen sfeer hangt hier!
Keurige woonboerderij met paardenboxen en stallen op bijna 1,2 hectare mooi gelegen tussen de weilanden. De gemeente heeft aangegeven mee te willen werken aan een wijziging naar een woonbestemming op dit momenteel nog agrarische bedrijf. De voormalige pluimveestallen (ca. 2.000 m2) zijn geschikt voor opslag en (caravan)stalling of eigen gebruik. De opbrengsten hiervan kunnen een groot deel van de maandlasten bekostigen. Deze woonboerderij is geheel in 2005 gemoderniseerd en heeft door haar ruimte, rust en locatie perfecte mogelijkheden om hobby, wonen en werken te combineren dichtbij alle voorzieningen.

Fraai gelegen in een rustige omgeving op korte afstand van Langezwaag, Gorredijk en Heerenveen. Het dorp Langezwaag heeft een sportcomplex, een basisschool en een actief verenigingsleven. Dit deel van de Hegedyk is veel rustiger dan het doorgaande deel. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uurtje bereikbaar!

Indeling: entree/hal, moderne woonkeuken (± 18 m²), lichte woonkamer (± 45 m²) met vrij uitzicht over de landerijen, ruime kelder, kantoor/slaapkamer (± 23 m²) met toegang tot een ruime en diepe tuin, badkamer met aangrenzende slaapkamer (± 20 m²), tweede badkamer. 1e etage: overloop, 3 slaapkamers (± 16, 14 en 7 m²) en bergzolder.

Buiten bevindt zich een degelijk gebouwde schuur (2011) met dubbele carport en paardenstalling. Via een trap is er toegang tot een ruimte welke ingericht is met een bar en uitzicht biedt over de paardenbak. De paardenstalling is ingericht met 3 boxen en een zadelkamer. Vrijstaande houten schuur van ca. 12 x 6m.

Op de achterzijde van het erf bevinden zich twee voormalige pluimveestallen met verschillende mogelijkheden.
De binnenwerkse maten van de stallen zijn als volgt:
De ‘kleine’ stal is ca. 60 x 13,5m.
Nokhoogte ongeveer 4 meter en de zijmuren ca. 2m.
Geïsoleerd met 4 cm dupanel

De ‘grote stal’ is ca. 68 x 17m.
Nokhoogte ongeveer 4,5 meter en de zijmuren ca. 2,30m.
Geïsoleerd met 8 cm unidek platen.

Beide stallen hebben vrije overspanning en spanten zijn in de buitenmuren verwerkt.
Ze hebben beide een mestput (kleine stal 60cm diep grote stal 1 meter diep).

Verder zijn de stallen uiteraard geventileerd en verwarmd en er is eventueel een nevel, koelsysteem aanwezig (overname bespreekbaar indien gewenst).

Muren zijn spouwmuren. Kleine stal binnenmuur gasbeton blokken Grote stal binnenmuur kalkzandsteen blokken. Beide stallen hebben een betonvloer.

Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Geheel geïsoleerd (dak, muur, vloer en dubbel glas)
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (2005)
• Moderne woonkeuken is voorzien van alle gemakken en inbouwapparatuur
• Badkamer beneden: voorzien van een douche, dubbele wastafel en whirlpool
• Tweede badkamer, voorzien van dubbele inloopdouche en toilet
• In de boerderij is voldoende ruimte voor een B&B
• De bijkeuken, hal, badkamer en kantoor zijn voorzien van vloerverwarming