Omschrijving

‘Villa Otter’
Het mooiste pand van Gorredijk? Wij vinden van wel.
In ieder geval een echte blikvanger! In het centrum, op de hoek van De Hoop en de Hegedyk staat deze ‘notariswoning’. Lees onderstaande informatie goed door, aangezien het een enigszins bijzondere verkoop betreft. De prachtige gezinswoning uit 1904 met tuin is vrij van huur en gebruik, maar het aangrenzende kantoor (1991) is in verhuurde staat tot uiterlijk 1 mei 2025, maar mogelijk eerder in onderling overleg.

Karakteristiek jugendstil pand onder architectuur gebouwd! Dichtbij alle voorzieningen (zwembad, sportcentrum, winkels) aan de rand van het dorp met heel veel privacy en ruime kavel. En heerlijk rondje lopen via het wurkmansleantsje…. Heerlijk!
Waarschuwing: een bezichtiging verhoogt uw hartslag van enthousiasme!

Indeling: voor de indeling verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s en de 360 3D tour via onze website. De kavel is totaal 2852 m² en het woonoppervlakte is maar liefst ruim 192 m² plus kantoor ca. 160 m². Er zijn nog veel karakteristieke elementen zoals prachtige tegelvloeren, paneeldeuren, schitterend metselwerk, dakpannen en houtbewerkingen aanwezig.

Na de bezichtigingen zullen we de kandidaten vragen éénmalig een maximaal bod (of verschillende biedingen) uit te brengen. Daarbij wordt namelijk de mogelijkheid geboden om verschillende biedingen te doen, bijvoorbeeld een bod op basis van een kortere huurperiode en/of een bod op basis van een andere verdeelsleutel qua huuropbrengsten. Of uw eigen creatieve invulling. Ook kunt u bij uw bod t.z.t. aangeven onder welke condities en/of voorwaarden uw bod zou gelden. En per welke datum de overdracht gewenst is. Na ontvangst van de biedingen zullen we dit doornemen met verkopers en een keuze maken.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (2006) en boiler (2022)
• Keuken (2013): met vaatwasser, wasemkap, koelkast en Boretti kookunit met wokstand, grill en grote oven
• Badkamer 1: met douche, dubbele wastafel en 2e toilet
• Badkamer 2: met ligbad, wastafel, douche en 3e toilet
• Isolatie woonhuis: dubbel glas en dakisolatie
• Isolatie kantoor: volledig volgens normen 1991
• Het pand is buitenom professioneel geschilderd in 2017/2018 (Bethlehem Gorredijk)
• Het pand heeft twee ruime dakterrassen
• Bijkeuken is in 2013 gerealiseerd
• Veranda (2013) is te gebruiken bij alle weersomstandigheden door de ‘happy cocooning’ gashaard
(rechtstreeks aangesloten)
• Ter overname: 4 persoons Jacuzzi