Omschrijving

Handen uit de mouwen!
Landelijk wonen in het buitengebied van Gorredijk. Op een kavel van maar liefst 2282 m² staat deze in 1928 degelijk gebouwde woning. De laatste renovatie dateert van de jaren 90. Voor velen zal een volgende modernisatie dan ook aan de orde zijn. Het plekje is prachtig. Het perceel is momenteel grotendeels begroeid met veel bomen en struiken, maar geeft ook mogelijkheden om vrij uitzicht naar de westkant te krijgen, dan krijg je regelmatig een prachtige zonsondergang cadeau.

Indeling: hal, toilet, keuken (± 7 m²), woonkamer (± 23 m²) met achterkamer (± 8 m²), keldertje, bijkeuken (± 8 m²), badkamer, inpandige werkplaats (± 13 m²), vrijstaande garage (± 19 m²). Etage: overloop, 2 slaapkamers (± 5 en 9 m²) en bergruimte. Inhoud ± 340 m³, perceel 2282 m², bouwjaar ± 1928.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (Intergas 2015)
• Elektrisch: 5 groepen met 2 aardlekschakelaars en krachtgroep
• Badkamer met douche en wastafel
• Keuken v.v. afzuigkap en losse kleine koelkast
• Geen rioolaansluitingen aanwezig in dit gebied, septic tank aanwezig
• Glasvezel aansluiting aangevraagd o.b.v. € 15,- per maand. Nog geen abonnement voor diensten afgesloten.
• De uitbouw (achter) is in 1998 verbouwd, maar sindsdien door het extra gewicht gezakt en daardoor zijn scheuren
  ontstaan
• Ouderdomsclausule en ‘niet zelf bewoond clausule’ zijn van kracht