Omschrijving

Op een mooie plek in het buitengebied van Jubbega (gemeente Heerenveen) staat deze bijzonder nette vrijstaande woning met garage. Met een slaap- en badkamer op de begane grond en daarnaast 2 slaapkamers op de etage is de woning geschikt voor jong en oud (en alles daar tussenin). De woning is in 1993 zeer degelijk en onderhoudsarm gebouwd op een ruime kavel van 2200 m², daardoor ook zeer geschikt voor dieren- en tuinliefhebbers. Hier kiest u voor de rust van het buiten wonen, met het gemak van de voorzieningen van Jubbega en Gorredijk op fietsafstand…. Fantastisch toch!?

Indeling: hal, toilet, eetkamer (± 16 m²), keuken (± 7 m²), woonkamer (± 15 m²), slaapkamer (± 12 m²), badkamer (± 7 m²), achterom/bijkeuken (± 5 m²) en garage met zolder (± 26 m²). Etage: ruime overloop, ‘bad’kamer (± 3 m²) en 2 slaapkamers (± 23 en 11 m²). Zolder via vlizotrap. Inhoud ± 435 m³, bouwjaar 1993, perceel 2.200 m².

Gorredijk ligt op ca. 3 kilometer: een gezellig dorp in de gemeente Opsterland. Gelegen aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand).
Jubbega, ligt ook op ca. 3 kilometer: eveneens een gezellig dorp met veel voorzieningen zoals o.a. winkels, sportverenigingen en basisonderwijs in de gemeente Heerenveen.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar!

Bijzonderheden:
• Keuken: 4 pits gaskookplaat, afzuigkap (2020) en koelkast
• Badkamer (begane grond) met wastafel, douche en ligbad
• ‘Bad’kamer (etage) met wastafel en 2e toilet
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Bosch 2007)
• Elektrisch: 6 groepen, 2 aardlekschakelaars
• Buitenom volledig gebruikt gemaakt van onderhoudsarme materialen
• Uitstekende busverbinding, gelegen nabij haltes van lijndienst Heerenveen-Assen