Omschrijving

Wie wil dat niet: betaalbaar vrijstaand wonen op een ruime kavel in een rustig dorp maar niet te ver van alle voorzieningen. Hier treft u de gemoedelijkheid en gezelligheid van een dorp, de nabijheid van prachtige natuurgebieden en binnen 10 minuten bent u in Heerenveen of op de snelwegen A32/ A7.
Deze sfeervolle vrijstaande woning met grote garage en carport is oorspronkelijk gebouwd rond 1900 maar inmiddels geheel gemoderniseerd, grotendeels geïsoleerd en in 2003 uitgebouwd met een serre. Prima onderhouden!
Indeling: hal, toilet, keuken (± 8 m²), woonkamer (± 21 m²), serre (± 9 m²) met openslaande deuren naar de tuin, kelder, bijkeuken, garage (± 23 m²) met zolderkamer (± 10 m²) en een carport (± 35 m²). Etage: overloop, badkamer en 2 slaapkamers (± 8 en 11 m²).    

Inhoud ± 380 m³, perceel 460 m², bouwjaar 1900, aanbouw 2003.

Bontebok is een dorp met ca. 400 inwoners in de gemeente Heerenveen met een rijk verenigingsleven en een dorpshuis. Voor de winkels bent u aangewezen op dorpen zoals Nieuwehorne, Gorredijk of Heerenveen. De basisschool in De Knipe is op fietsafstand.
     
Neem uw eigen NVM makelaar mee!                            
 
Bijzonderheden:

  • Keuken (2012): vloerverwarming,5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron, magic corner en vaatwasser
  • Badkamer: wastafel en douche
  • Elektrisch: 5 groepen,  aardlekschakelaars en slimme meter
  • Grotendeels voorzien van isolerende beglazing
  • Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Remeha 2017)