Omschrijving

Let op! TIJDELIJK te huur, van 1 februari 2022 tot en met 31 juli 2022.
Verlenging is niet mogelijk.

Voor de verhuur van deze bovenwoning met dakterras zijn we op zoek naar een nette huurder die voldoet aan de volgende eisen:

1. vast inkomen
2. huisdieren in overleg, alleen na schriftelijke goedkeuring verhuurder
3. geen rokers
4. waarborgsom 650 euro is van toepassing
5. huurprijs 650 per maand (vooruitbetaling)

Reageer dan via onderstaande link (niet via de button ‘ik ben geïnteresseerd’)

De woning wordt deels met stoffering aangeboden. Verder naar eigen wensen te maken mits gebruik gemaakt wordt van lichte (neutrale) kleuren. Anders in overleg met verhuurder. De huur is exclusief nutsvoorzieningen.

Indeling: trapopgang aan de buitenzijde, dakterras, entree, woonkamer met open keuken, kleine slaapkamer, badkamer met toilet.
Etage: ruime overloop (evt. logeerruimte), slaapkamer.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Belangstelling?
We nemen uitsluitend volledig ingevulde formulieren in behandeling: vul dit formulier in.

(bellen is niet nodig/gewenst).

Let op! TIJDELIJK te huur, van 1 februari 2022 tot en met 31 juli 2022.
Verlenging is niet mogelijk.