Omschrijving

Kant en klaar 3 kamer appartement met parkeerkelder in het centrum van Gorredijk! Het in 2009 gebouwde appartementencomplex Quadrivium met 16 appartementen is gelegen op een mooie locatie in het centrum van Gorredijk. Alle voorzieningen dus op loopafstand. Met een eigen parkeerplek in de ruime parkeerkelder. Daarnaast nog een afzonderlijke berging én een gezamenlijke fietsenstalling. In 2015 is het fraaie appartement voorzien van een luxe nieuwe keuken en aangepaste badkamer.

Indeling: entree, toilet, zeer ruime woonkamer met luxe open keuken (± 60 m²) met deur naar balkon op het zuiden (± 10 m²), 2 slaapkamers (± 14 en 18 m²), badkamer en bijkeuken. In de afgesloten parkeerkelder treft u een eigen parkeerplaats voor de auto, een eigen separate (fietsen)berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Woonoppervlakte (incl. balkon) 137 m², berging 10 m², inhoud ± 400 m³, bouwjaar 2009.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:

  • Keuken (2015): met Miele inbouwapparatuur; heteluchtoven, magnetron, 4 pits inductiekookplaat + een wok pit (gas), vaatwasser, koelkast en afzuigkap
  • Badkamer: voorzien van hoekbad, inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet. Voorzien van een vlakke vloer.
  • In de grote slaapkamer luxe inbouwkasten met 3 kledingliften
  • Trappenhuis met trap en lift, communicatie-unit bij hoofdingang, eigen berging en eigen parkeerplek in de parkeerkelder
  • Uiteraard volledig geïsoleerd, energielabel A
  • Elektrisch: 10 groepen en 2 aardlekschakelaars
  • Verwarming en warm water d.m.v. HR combi ketel (Itho 2009)
  • De gezonde Vereniging van Eigenaren (VVE) zorgt voor het onderhoud, schoonmaken, verzekering e.d. Kosten: € 174,20 per maand.