Omschrijving

Een huis om verliefd op te worden, een kijkje binnen en u bent verkocht! Deze vrijstaande woning uit ca. 1910 is zeer sfeervol, met behoud van karakteristieke elementen gemoderniseerd en heeft meer ruimte dan de buitenkant doet vermoeden.
Vanuit de ruime woonkeuken stapt u zo de bijna 20 m diepe tuin in. Deze biedt veel privacy en is gelegen op het zuidoosten.
Gelegen in het centrum van Gorredijk met alle voorzieningen op loopafstand.

Indeling en afmetingen woonhuis: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is uitstekend bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7.
We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: vernieuwd met voldoende groepen en aardlekschakelaars
• Woonkeuken (2007): v.v. vaatwasser (2020), inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en 2 x openslaande deuren naar de tuin
• Badkamer op begane grond (2007) v.v. douche en wastafelmeubel
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Intergas 2021)
• 2e toilet aanwezig op de etage
• Deels voorzien van kunststof ramen
• Voorzien van kruipruimte isolatie, isolerende beglazing en grotendeels dak- en muurisolatie