Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail, de bezichtigingen worden gepland op woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 april.

Buitenkans! Deze ruime eindwoning is identiek aan een twee onder één kap woning. Over het ontwerp is vroeger goed nagedacht met als gevolg een ideale indeling en maar liefst 4 slaapkamers op de etage. Door de hoge gootlijn komt dat nog meer tot zijn recht. Verder is het centrum dichtbij, maar ook de scholen en het park liggen op loopafstand. Buitenom keurig onderhouden! In 2021 volledig geschilderd. Inmiddels geheel voorzien van isolerende beglazing, grotendeels HR++. Extra pluspuntje: de eigen oprit heeft ruimte voor 3 auto’s.

Indeling: ruime hal, toilet, kelderkast, woonkamer met half open keuken (totaal maar liefst ± 39 m²), bijkeuken/achterom (± 8 m²), vrijstaande stenen garage. Etage: overloop, 4 slaapkamers (± 12, 11, 9 en 6 m²), badkamer en 2e toilet. Vlizotrap naar de 2e etage: berging en extra hobby/logeerkamer. De 2e etage is door de regelgeving niet meegerekend in het woonoppervlakte, maar in de praktijk wel prima te gebruiken! Inhoud ± 430 m³, perceel 250 m², bouwjaar ca. 1970.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, de A7 ligt wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. huurketel (Intergas 2014).
• Keuken (1999) met oven/magentron, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.
• Badkamer (1999): met douche en wastafel. Separaat toilet.
• Elektrisch: 8 groepen met aardlekschakelaar.
• Buitenom keurig in de verf! In 2021 geschilderd.
• Geheel voorzien van isolerende beglazing, grotendeels HR++.
• Dakisolatie (16 cm) en muurisolatie aangebracht.
• Bestrating achterzijde in 2021 opnieuw aangelegd
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting.