Omschrijving

Goed nieuws: door de ‘vakantieperiode’ (Hemelvaart en Pinksteren) hebben we besloten de periode van bezichtigen te verlengen. Bezichtigingen kunnen plaats vinden tot en met 9 juni 2022. Graag horen we welke datum en tijdstip uw voorkeur heeft.  Verder hebben de de prijs aangepast om in de juiste zoekcategorieën van Funda te vinden zijn, zodat meer mensen de kans krijgen op deze prachtige nieuwe woning!

——————————————————————–

Waarom wachten op nieuwbouw?? Deze prachtige kans is nu beschikbaar!

Een échte half vrijstaande woning, met vrijwel alle extra opties die te bedenken zijn:
– Vloerverwarming op alle drie etages
– Grote uitbouw op de begane grond
– Italiaanse tegelvloer
– Kunststof kozijnen
– 6 zonnepanelen
– Luxe keuken
– Prachtige en complete badkamer
– Waterontharder
– Energiezuinig & Onderhoudsarm!

De woning is stijlvol ingericht en past helemaal in de huidige tijd met een prachtige en bijzonder luxe woonkeuken met openslaande deuren naar de zonnige tuin! Bijzonder detail is dat ook de woonkamer aan de voorzijde openslaande deuren heeft. Al met al een echte instapklare woning.

Indeling: entree, toilet, trapkast, zeer ruime en lichte woonkamer met aangrenzende open woonkeuken. Etage: overloop, 3 ruime slaapkamers (waarvan één met frans balkon) en een zeer luxe en stijlvolle badkamer. 2e etage: met 4e slaapkamer, berging, wasmachine ruimte en CV ruimte.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming d.m.v. vloerverwarming (alle 3 etages) i.c.m. CV ketel
• Warm water d.m.v. dezelfde extra zware CV combi ketel (2019)
• Keuken, zeer luxe met natuurstenen blad, een Boretti oven, afzuiger, vriezer, koelkast, vaatwasser, kookeiland (3 pits) en
een quooker
• Badkamer: met waterafstotend stucwerk, modern met dubbele wastafel, 2e toilet, douche en ligbad
• Op de woning zijn zes zonnepanelen geplaatst
• Voorzien van waterontharder
• Elektrisch: 9 groepen met aardlekschakelaars