Omschrijving

Tel uit je winst! Deze robuuste half vrijstaande woningen in plan Loevestein zijn erg goed geïsoleerd en voorzien van moderne installaties. De woningen zijn all-electric en hebben dus geen gasaansluiting. Dit is een weloverwogen stap richting de toekomst, omdat de gasvoorraad niet oneindig is. Bovendien komen er zonnepanelen op het dak. Bij bewust energieverbruik bespaar je een flink bedrag op je energierekening. Dat is mooi meegenomen, want een huis kopen is tenslotte al een hele investering. Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee, en een prima investering voor de toekomst

Vrije tijd:
Je hoeft geen vrije tijd te reserveren voor onderhoud, want de woningen worden onderhoudsarm (kunststof kozijnen én goten) gebouwd. De perfecte locatie voor gezinnen op zo’n 200 meter afstand van de nieuwe school in Loevestein, maar ook voor iedereen die woongenot en een actief leven belangrijk vindt. Zo sta je met de fiets al binnen vijf minuten in het centrum van Gorredijk. Heerlijk wandelen langs de kade van de Brouwerswal, of groots winkelen aan het Rinsma modeplein. De keuze is aan jou. Ga je naar het werk? In een mum van tijd ben je met de auto op de A7 richting Heerenveen, Drachten of Groningen.

De woningen:
Stijlvolle en energiezuinige 2/1 kapwoning!
Met de achtertuin op het westen en voorlopig nog vrij uitzicht over de weilanden.
Er zijn meerder indelingsmogelijkheden van zowel de begane grond als de verdieping. De door de bouwer bedachte indeling is als volgt: hal met entree, toilet, meterkast en trapopgang; woonkamer met half open keuken, aangebouwde berging met mogelijkheid van wasmachine aansluiting. Verdieping: 3 slaapkamers, afhankelijk van de gekozen indeling is een inloopkast mogelijk; badkamer, standaard ingericht met een douchehoek, toilet en wastafel; overloop met een vaste trap naar de volgende verdieping. 2e etage: standaard een vrij in te delen ruimte welke als extra slaapkamer gebruikt zou kunnen worden. De woningen worden gebouwd door bouwbedrijf Van der Woude.

Woningen worden geleverd inclusief:
Luchtwarmtepomp
2 PV zonnepanelen
Woningborg Garantie
Aansluitkosten nutsbedrijven (geen gas)
Leges bouwkosten
Kunststof kozijnen en kunststof goten
Sonderingen en verzwaarde funderingen
Vlakke plafonds boven en beneden
Sanitair volgens tekening
Wand en vloertegels in badkamer (tot plafond) en wc (1,50 hoog)
Zwevende cementdekvloer op de 1e verdieping, niet op de 2e verdieping
Vaste vuren open trap naar de 2e verdieping
Dakplaten op zolder bekleed met gipsplaten, en vlak behangklaar afgewerkt
Houten binnenkozijnen met svedex alpine witte opdekdeuren

Isolatie:
Wanden geïsoleerd met 270mm isolatie RC buitenwanden woning Rc 6,5 m2 K/W
Dakplaten geïsoleerd met 240mm isolatie RC dak 6,1 m2 K/W
Diverse opties (meerwerk) zijn mogelijk, onder andere:
– garage of alleen de fundering van een garage
– afgewerkte slaapkamer op zolder
– dakkapel
– hardhouten trap

Casco opleveren (minderwerk) is ook mogelijk!
Het is ook mogelijk om minder werk door de aannemer uit te laten voeren. ‘Casco’ zijn de woningen al leverbaar vanaf € 261.000,–, zelf binnen timmerwerk, (wanden wel voorzien van gipsplaten) wand en vloertegels en uitvlakken wanden en plafonds, indien ook het installatiewerk zelf wordt gedaan wordt de prijs € 225.000,–
Meer of minderwerk op aanvraag bespreekbaar en is aan te vragen via de verkopende makelaar of bij de aannemer zelf.

Bijzonderheden:
• De badkamer en het toilet zijn bij de prijs inbegrepen (standaard uitvoering)
• Een keukenopstelling is niet bij de koopsom inbegrepen
• Op de begane grond en op de verdieping komt vloerverwarming
• Verwarming d.m.v. luchtwarmtepomp systeem
• De woningen worden behangklaar opgeleverd, de plafonds worden voorzien van spack spuitwerk
• De kavels zijn 262 m² groot (nr. 4, 4A en 6), de hoekkavel (nr. 8) is 317 m²
• De woningen worden gebouwd onder Woningborg garantie

Planning:
Inmiddels is het eerste blok in aanbouw. Afhankelijk van de verkoop van het tweede blok  kan met de bouw van dat blok gestart worden. De bouwperiode is ruwweg 16 weken (weersafhankelijk).

Gorredijk:
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.