Omschrijving

STILLE VERKOOP

Nieuwbouwwoning in plan Loevestein gemist? Grijp alsnog uw kans. Deze in december 2020 opgeleverde twee onder één kap woning is uitgevoerd met diverse extra opties zoals o.a. een bijkeuken en een garage. Bovendien al voorzien van toilet en badkamer, de verdere afwerking kunt u naar eigen wens voltooien. De woning is bijzonder ruim door de hoge gootlijn en heeft een vaste trap naar de ruime zolder met mogelijkheid van een extra (slaap)kamer. Gelegen in een nieuwe woonwijk aan de rand van Gorredijk in de directe nabijheid van basisschool en kinderopvang.

Indeling: ruime hal met toilet, woonkamer met half open (ruimte voor) keuken (± 45 m²), geïsoleerde bijkeuken met wasmachine aansluiting (± 6 m²) en garage met uitstortgootsteen, kanteldeur en loopdeur aan de achterzijde (± 17 m²). Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 9, 12 en 14 m²) en badkamer (± 7 m²). Vaste trap naar 2e etage met dakraam en opstelling lucht-/waterwarmtepomp en WTW, mogelijkheid van 4e slaapkamer (totaal ± 28 m²).

Inhoud ± 540 m³, perceel 319 m², bouwjaar 2020, opgeleverd 10-12-2020.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet onderwijs). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. lucht-/waterwarmtepomp met ingebouwde warmwaterboiler van 180 liter. Op de
begane grond (incl. bijkeuken) is vloerverwarming en op de etage zijn elektrische radiatoren geplaatst.
• Gebouwd met Woningborg garantie, de niet-bewoningsclausule wordt toegepast..
• Er is géén keuken geplaatst maar de installatievoorzieningen zijn wel aanwezig
• Badkamer v.v. 2e toilet, ligbad, douche en designradiator. De wastafel is niet geplaatst maar wel aanwezig.
• Elektrisch: 12 groepen en aardlekschakelaars.
• Voorzien van balans ventilatiesysteem met warmteterugwinning en 7 PV panelen.
• Diverse extra’s zoals o.a. geïsoleerde bijkeuken, garage, ligbad, luxere vloer- en wandtegels in badkamer en toilet en een
dakvenster op zolder (complete meerwerklijst is aanwezig).
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar betalen geen overdrachtsbelasting.