Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail, de bezichtigingen worden gepland op donderdag 21 en vrijdag 22 april.

Om teleurstellingen te voorkomen maken we u er op attent dat een voorbehoud van verkoop eigen woning minder kans zal maken. Overleg a.u.b. eerst even met uw hypotheekadviseur of uw eigen makelaar. Sommige bieders denken dat hun eigen woning verkocht moet zijn voordat ze een hypotheek kunnen krijgen. Dat is niet altijd het geval. Vraag naar de mogelijkheden m.b.t. een overbruggingsfinanciering. Als dat kan is een voorbehoud verkoop eigen woning niet nodig.

Nieuwbouwwoning gemist? Pak dan deze prachtige kans!
Deze zeer ruime eindwoning is identiek aan een twee onder één kap woning. De woning is stijlvol ingericht en past helemaal in de huidige tijd met een prachtige strak ingerichte woonkeuken, ruime bijkeuken en schitterende badkamer met zwarte kranen en een inloopdouche. Daar komt bij dat de woning aan de achterkant ook nog eens met 3.60 meter is uitgebouwd! Al met al een echte instapklare woning.

Indeling: entree, toilet, zeer ruime en lichte woonkamer met aangrenzende open woonkeuken. Schuifpui naar de tuin op het zuiden. De woning heeft een inpandige bijkeuken waardoor je bij binnenkomst via de achterzijde niet gelijk in de keuken staat. De tuin op het zuiden is recent voorzien van een moderne overkapping, direct grenzend aan de berging. Etage: overloop, 3 ruime slaapkamers en een zeer luxe en stijlvolle badkamer. 2e etage: via vaste trap, grote zolder met mogelijkheid van een 4e slaapkamer of hobbyruimte.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming d.m.v. vloerverwarming (begane grond en badkamer) i.c.m. CV ketel
• Warm water d.m.v. dezelfde CV combi ketel (Intergas 2017)
• Keuken (2017): luxe met inductie kookplaat, stoomoven, combioven, koelkast, vriezer, vaatwasser en koffieapparaat.
• Badkamer (2017): modern met grote wastafel, 2e toilet, inloop/stortdouche met nisje voor de douchespullen.
• Op de woning zijn vijf zonnepanelen geplaatst
• Voorzien van waterontharder
• Elektrisch: 11 groepen met 3 aardlekschakelaars
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting