Omschrijving

Op een prachtige plek in het buitengebied van Jubbega (gemeente Heerenveen) staat deze nette vrijstaande semi bungalow met garage. Met een slaapkamer op de begane grond en daarnaast 3 slaapkamers op de etage geschikt voor jong en oud (en alles daar tussenin). De woning is altijd netjes bewoond maar verdient een modernisatie. De totale kavelgrootte is maar liefst 16.450 m², daardoor ideaal voor dieren- en tuinliefhebbers. Hier kiest u voor de rust van het buiten wonen, met het gemak van de voorzieningen van Jubbega en Gorredijk op fietsafstand…. Fantastisch toch?

Indeling: hal, toilet, woonkamer (± 26 m²), woonkeuken (± 12 m²), kelder, bijkeuken met douchecabine (± 10 m²), slaapkamer (± 11 m²), achterom en garage (± 28 m²). Vrijstaande stenen schuur (± 28 m²). Etage: ruime overloop met vaste kasten, badkamer (± 3 m²) en 3 slaapkamers (± 9, 9 en 18 m²). Inhoud ± 400 m³, bouwjaar ± 1972, perceel 16.450 m².

Gorredijk ligt op ruim 3 kilometer: een gezellig dorp in de gemeente Opsterland. Gelegen aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is uitstekend bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Jubbega, ligt op 1,5 kilometer: eveneens een gezellig dorp met veel voorzieningen zoals o.a. winkels, sportverenigingen en basisonderwijs in de gemeente Heerenveen.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en oven
• Badkamer (etage) met wastafel, douche en 2e toilet. Op de begane grond is in de bijkeuken een douchecabine geplaatst
• Verwarming d.m.v. gaskachels, warm water via huurboiler
• Elektrisch: 6 groepen, 1 aardlekschakelaar
• Aangesloten op de riolering
• Niet zelf bewoningsclausule en ouderdomsclausule (> 40 jaar) zijn van toepassing (meer info bij de makelaar)
• In verband met de nalatenschap zal de overdracht bij notaris de werven in Oosterwolde plaats moeten vinden.