Omschrijving

TE HUUR TENTHUIS BELCAMPO:
Heerlijk een weekendje uitwaaien, een midweek luieren of zelfs een hele vakantie aan zee, zand, strand, duinen? Het kan allemaal op het rustige Vlieland. De ligging van het tenthuisje Belcampo mag gerust uniek genoemd worden. Aan het einde van het vak ‘Verweg’ geniet u op slechts 100 meter van het strand van een plekje met extra privacy. Ons sfeervolle tenthuis heeft namelijk naast een terras aan de voorzijde ook een extra privé terras aan de achterzijde. De afgelopen jaren is het tenthuis volledig vernieuwd en gemoderniseerd mét behoud van die speciale ‘Belcampo en Vlieland sfeer’.

Het tenthuis is geschikt voor bij voorkeur een gezin van 4 personen, er bestaat echter een mogelijkheid tot het gebruik van een bijzettent voor 2 personen extra. Kamperen in Belcampo is een luxe vorm van kamperen, met echte tafels, stoelen, bedden, aanrecht, zelfs een koelkast en verlichting is aanwezig (elektrisch via zonnepaneel). Ook is gas aanwezig voor het koken en voor de gaskachel. Er is echter geen stromend water en sanitair. Op nog geen 100 meter is het luxe, verwarmde toiletgebouw met douches en wasmachines.

Voor meer informatie kunt ook een kijkje nemen op de website: www.recreatiehuisjefriesland.nl.

Het beschikbaarheidsschema is een momentopname, zekerheid krijgt u uitsluitend op aanvraag: tenthuisbelcampo@live.nl.

Zoekt u contact over het tenthuis, dan kan dat via Sijbrand Dijkstra, bij voorkeur via email: tenthuisbelcampo@live.nl en anders via 06-34489428.

In vóór- en naseizoen is verhuur van weekenden en midweek mogelijk.