Omschrijving

Gezocht: een koper met geduld!
Bent u op zoek naar een huis en een locatie die het wachten meer dan waard is? Dan is dit uw kans. U kunt uw verhuizing plannen vanaf 10 juli 2021.

Sfeer in het kwadraat! Dit soort kansen komen niet vaak voorbij. En dan hebben we het niet alleen over de prachtige ligging aan de turfroute. Deze vrijstaande woning is met behoud van sfeer, uitstraling en karakter gemoderniseerd.

In de periode 2010-2018 is bijna alles vernieuwd, o.a. een nieuwe eet-keuken, badkamer, elektra + groepenkast, cv ketel, trap, dakkapel, dakbedekking platte dak, betonvloer met vloerverwarming, isolerende beglazing en toilet. Kortom alles is al voor u gedaan. Uniek is ook de diepe tuin met de prachtige overkapping. De woning ligt op loopafstand van het centrum van Gorredijk met zijn vele faciliteiten. Kortom, u woont hier sfeervol, comfortabel en in een unieke woning. Indeling: hal, woonkamer (± 21 m²), woonkeuken (± 13 m²), bijkeuken/achterom, toilet en badkamer (± 8 m²). Etage: 3 slaapkamers (± 5, 8 en 10 m²), ruime inloopkast en bergzolder. Inhoud ca. 300 m³, bouwjaar oorspronkelijk ca. 1880, perceeloppervlakte 224m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: nieuwe groepenkast met 11 groepen en 3 aardlekschakelaars
• Geheel voorzien van isolerende beglazing
• Keuken (2010) voorzien van: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven
• Badkamer (2013) met: dubbele wastafel, douche, bad en toilet
• Verwarming en warm water d.m.v. HR combi ketel (Nefit 2010)
• Met fraai balkenplafond, paneeldeuren en glas-in-lood ramen
• De bijkeuken is recent geïsoleerd
• De woning is buitenom in 2018 geheel geschilderd (deels in eigen beheer)
• Gewenste moment van oplevering is zomer 2021