Omschrijving

Sfeer in het kwadraat! Dit soort kansen komen niet vaak voorbij. En dan hebben we het niet alleen over de prachtige ligging aan de Compagnonsvaart (turfroute). Deze vrijstaande woning uit ca. 1880 is met behoud van sfeer, uitstraling en karakter gemoderniseerd.

Bijna alles is recentelijk vernieuwd, o.a.: een nieuwe keuken, badkamer, elektra + groepenkast, cv ketel, trap, dakkapel, dakbedekking platte dak, betonvloer met vloerverwarming, openslaande deuren naar de tuin, isolerende beglazing en toilet op de etage. Kortom (bijna) alles is al voor u gedaan.

Uniek is ook de diepe tuin met de prachtige overkapping. De woning ligt op loopafstand van het centrum van Gorredijk met zijn vele faciliteiten. U woont hier sfeervol, comfortabel en in een unieke woning.

Indeling: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Inhoud ca. 300 m³, bouwjaar oorspronkelijk ca. 1880, perceeloppervlakte 224m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7.
We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

Neem desgewenst uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: nieuwe groepenkast met 11 groepen en 3 aardlekschakelaars
• Keuken (2021) voorzien van: inductiekookplaat, afzuigkap, koel/vries combinatie, vaatwasser, stoom/hetelucht oven, quooker, apothekerskast en natuurstenen blad
• Badkamer (2013) met: dubbele wastafel, douche, bad en toilet
• Verwarming en warm water d.m.v. HR combi ketel (Nefit 2010)
• Met fraai balkenplafond, paneeldeuren en glas-in-lood ramen
• Energielabel D
• Gewenste moment van oplevering tussen 1 mei 2023 en 1 september 2023, de exacte datum te bepalen door verkoper, met een minimale vooraankondigingstermijn van zes weken
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting