Omschrijving

Veel ruimte binnen én buiten bij deze 2 onder 1 kapwoning met garage! Deze leuke woning in Lippenhuizen is in 2003 aan de achterzijde uitgebouwd en heeft nu een ruime, tuingerichte woonkeuken. De voormalige garage is omgebouwd tot praktijkruimte en de vrijstaande garage is verbreed. Bovendien rustig gelegen aan een doodlopend weggetje op een kavel van bijna 600 m²! De basisschool en sportvelden zijn op loopafstand.
 
Indeling: hal, toilet, woonkamer (± 23 m²), woonkeuken met openslaande deuren (± 24 m²), bijkeuken (± 5 m²) en praktijkruime (± 18 m²). Etage: overloop, badkamer en 3 slaapkamers (± 5, 9 en 10 m²). Zolder via vaste trap met 4e (slaap)kamer (± 6 m²). Vrijstaande houten garage (± 35 m²) met aanbouw (± 15 m²).
Inhoud circa 390 m³, perceel 581 m², bouwjaar 1993.
 
Lippenhuizen is een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een supermarkt, cafetaria/eetgelegenheid, basisschool en kinderopvang. Verder een rijk verengingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Verwarming d.m.v. heteluchtverwarming (Brink Heluto 1993) en houtkachel
  • Elektrisch: 4 groepen met aardlekschakelaar en slimme meter
  • Keuken (2005): v.v. 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en magnetron
  • Badkamer met douchecabine, 2e toilet en wastafel
  • Buitenschilderwerk in 2018 uitgevoerd