Omschrijving

Let op! We werken hier met een zeer scherpe prijs, waarbij feitelijk alleen de bouwkavel door ons beoordeeld is in de vaststelling van deze scherpe prijs!

Wat een prachtige plek!
Verbouw, renovatie of nieuwbouw? Of een combinatie van die drie. Aan u de keus!
Voor de één is het een uitdaging om er weer wat moois van te maken, voor de ander is het een prachtige BOUWKAVEL van maar liefst ruim 2470 m². Punt van aandacht: als u kiest voor verbouw/renovatie is een volledige financiering NIET haalbaar. Inbreng van veel eigen middelen is dan nodig. Informeer bij uw hypotheekadviseur naar de mogelijkheden.

Zeer geschikt voor rustzoekers en/of tuin- en dierenliefhebbers. Landelijke ligging in het buitengebied tussen Boornbergum en De Veenhoop op slechts 9 kilometer van Drachten. De bereikbaarheid is ideaal, met de A7 op slechts 6 kilometer is de verbinding met bijvoorbeeld Groningen, Heerenveen en Leeuwarden prima.

De oorspronkelijke woning uit 1930. De bestemming is wonen. De bestemming is wonen. Het bestemmingsplan is te raadplegen via deze link. Voor de huidige indeling verwijzen we naar de plattegronden. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam alle foto’s eerst goed te beoordelen, het filmpje te bekijken en een keer op de locatie te kijken.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Zeer eenvoudige woning
  • Keuken zonder inbouwapparatuur
  • Eenvoudige sanitaire voorzieningen
  • Verwarming d.m.v. enkele gaskachels