Omschrijving

Waar te beginnen…. zoveel bijzonderheden en pluspunten:
1. De plek is prachtig in het landelijke buitengebied van Nij Beets, met een voortuin van ca. 60 meterdiep. Ook nog eens nabij open vaarwater (polderhoofdkanaal/turfroute).
2. De woonboerderij is vrijwel geheel opnieuw opgemetseld en gebouwd in de periode 2001-2007.
3. De kavel: de totale kavel is ruim 7000 m².
4. De loodsen; in totaal bijna 700 m² aan bedrijfsloodsen aanwezig

Deze woonboerderij is grotendeels gemoderniseerd en heeft door haar ruimte, rust en locatie perfecte mogelijkheden om hobby, wonen en werken te combineren. Fraai gelegen in een rustige omgeving op korte afstand van Nij Beets, tussen Heerenveen en Drachten. Nij Beets is een gezellig dorp met o.a. een basisschool, kleine supermarkt en openlucht zwembad gelegen nabij fraaie natuurgebieden en op korte afstand van de A7 en de vele voorzieningen van Drachten. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uur bereikbaar!

De gemeente heeft aangegeven mee te willen werken aan een wijziging naar een woonbestemming, momenteel betreft het nog een bedrijfsbestemming. De schuren zijn geschikt voor opslag en (caravan)stalling of eigen gebruik. De opbrengsten hiervan kunnen een groot deel van de maandlasten bekostigen.

Indeling: entree/hal, toilet, moderne woonkeuken met aangrenzende woonkamer (totaal maar liefst ± 67 m²) met vrij uitzicht over de landerijen en de voortuin, kantoor (± 12 m²), slaapkamer (± 21 m²), badkamer en bijkeuken/achterom. Etage: zeer ruime overloop, inloopkast en 3 slaapkamers (± 16, 15 en 14 m²), twee zolders. Verder op het erf 2 ruime loodsen/schuren (totaal ca. 700 m²) en dubbele carport. De diepe voortuin (60 meter) ligt op het zuid/westen. Met gezellige veranda. Inhoud ca. 950 m³, bouwjaar oorspronkelijk 1928, ver/nieuwbouw 2001-2007, kavel 7035 m².

Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Grotendeels geïsoleerd (dak, muur, vloer en dubbel glas)
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Vaillant 2008)
• Woonkeuken(2007) is v.v. vaatwasser, magnetron, M-system fornuis met oven en 6 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche
• Elektrisch voorzien van 12 groepen en krachtstroom
• Metselwerk met oog voor detail uitgevoerd: kruisverband, vlechtwerk en hanenkammen
• 24 zonnepanelen (cap. 7100 Kwh) sinds juli 2017, blijven achter.