Omschrijving

Niet voor niets is dit een populair woningtype in een gewilde wijk! Keurige gemoderniseerde half vrijstaande woning met garage én carport. De woning is keurig onderhouden en daarnaast ook nog geheel voorzien van dubbel glas, een prima keuken, nette badkamer, nieuw dakraam en nieuwe onderhoudsarme boeidelen.  Door de hoge gootlijn is er veel ruimte op de etage. De zolder heeft de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. De woning is traditioneel gebouwd met betonvloeren op alle etages.
 
Indeling: entree, toilet, woonkamer met half open keuken (± 38 m²), bijkeuken, garage (± 17 m²) en carport.  Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 8, 9 en 13 m²), luxe badkamer. 2e etage: bergruimte en mogelijkheid van 4e slaapkamer. Inhoud ± 390 m³. Perceel 247 m². Bouwjaar 1979. De onderhoudsarme tuin heeft zomerdag veel privacy door de mooie Leilindes. De tuin ligt op het zuiden en ook de hele westkant ligt mooi vrij voor de avondzon. De mooie overkapping ligt ideaal daarvoor.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Keuken gerenoveerd en tussen 2011 en 2016 is alle inbouwapparatuur vernieuwd: vaatwasser, combimagnetron, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en koel/vries combinatie
  • Badkamer: met 2e toilet, dubbele wastafel, ligbad met douchehoek
  • Verwarming/warm water: CV ketel (Atag, 2014, geïnstalleerd maart 2015)
  • Elektrisch: 5 groepen met 1 aardlekschakelaar
  • Vrijwel de gehele woning is voorzien van isolerende beglazing in hardhouten kozijnen
  • Schilderwerk buitenom in juni 2016 uitgevoerd, binnen grotendeels 2018/2019
  • Boeidelen zijn van onderhoudsarme materialen gemaakt