Omschrijving

Belangstelling?
Reageer bij belangstelling via deze link (niet via de button ‘ik ben geïnteresseerd’)
We nemen uitsluitend volledig ingevulde formulieren in behandeling.

Langewal 26 en 28 Gorredijk

Bezichtigingen kunnen in eerste instantie digitaal plaats vinden via onze unieke 3D presentatie via de volgende linkjes:

Klik hier voor een bezichtiging (3D) van Langewal 26.

Klik hier voor een bezichtiging (3D) van Langewal 28.

Wordt u de allereerste bewoner van één van deze splinternieuwe en zeer ruime appartementen? Geheel gelijkvloers! Prachtig gelegen aan de Compagnonsvaart, onderdeel van de gezellige “Turfroute”.

We zoeken een huurder voor in eerste instantie de periode van één jaar!

Het appartementengebouw is in 1993 gebouwd, maar de begane grond van het gebouw is pas in 2022 verbouwd naar wonen en sindsdien zijn deze twee luxe appartementen gebouwd. Kortom, zo goed als nieuw.

Het betreft twee soortgelijke appartementen op de begane grond met per appartement een iets afwijkende indeling. Schitterende visgraatvloer, nieuwe keuken en badkamer! Verder hebben beide appartementen een kleine buitenruimte aan de achterzijde. Maar ook de mogelijkheid om aan de voorkant te zitten. Prachtig aan de vaartzijde. Tevens hebben beide appartementen in de toekomst de mogelijkheid van een eigen garage/berging aan de achterzijde, te bereiken via Heerenacker. Maar wellicht ook (in overleg) de mogelijkheid om de tuin te vergroten i.p.v. een parkeerplek achter. Verder is het vrij parkeren aan de Langewal.

Mooi gelegen in het centrum. Je wandelt zo naar de bakker, de boekwinkel, de supermarkt(en) en Rinsma Fashion (inclusief Grand Cafe Rinsma).

Huurprijzen en bijkomende kosten:
Nr. 26 (ca. 142 m²): kale huur is € 1.100,- per maand.
Nr. 28 (ca. 135 m²): kale huur is € 1.100,- per maand.
Servicekosten VVE € 46,- per maand per appartement.

Huur is exclusief energieverbruik, tv, internet, containers en dergelijke gebruikerslasten, hiervoor dient huurder zelf de benodigde contracten af te sluiten en zich in te schrijven bij de gemeente Opsterland.

Indeling beide appartementen: zie plattegronden en de foto’s. De foto’s zijn van nummer 26 en 28 zijn in onze presentatie achter elkaar gezet, eerst de foto’s van nummer 26 en daarna de foto’s van 28.

Beide appartementen zijn voorzien van:

  • een nieuwe keuken met Pelgrim vaatwasser, Oven met magnetronfunctie, koelkast en schouwkap (Pelgrim/zwart). Het eiland is voorzien van spoelbak en Doeco twist inbouw stroompunt. Mogelijkheid van 3 zitplaatsen aan het eiland.
  • een nieuwe badkamer met douche en wastafelmeubel
  • Verwarming middels CV combi ketel
  • Vloeren zijn keurig afgewerkt met een visgraat vloer

Bijzonderheden:

  • We zijn op zoek naar nette huurders die met plezier en zorg hier willen wonen
  • Bij voorkeur geen huisdieren, of uitsluitend in overleg en met schriftelijke toestemming
  • Geen rokers toegestaan
  • Vast inkomen of voldoende financiële middelen moeten aantoonbaar zijn
  • Beschikbaar vanaf 1 juli 2022
  • Een lekbak onder de wasmachine is verplicht