Omschrijving

Alles is liefde….. daarom bij deze woning de gehele maand Februari: Verleidelijk Veel Valentijn Voordeel!

Tijdens de Valentijnsactie heeft u geen kosten koper. Zo kunt u duizenden euro’s besparen. De verkoper betaalt bij aankoop van deze woning tijdens de actieperiode namelijk de kosten koper. Er geldt namelijk een ‘Vrij Op Naam’ (VON) prijs in Februari 2023.

Wilt u meer weten over het verschil tussen Vrij op Naam en Kosten Koper? Neem contact op met ons kantoor of kom vrijblijvend langs op Valentijnsdag 14 Februari tijdens de inloopmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur.

Op een rustig plekje aan het water, nabij het centrum van het dorp gelegen vrijstaand woonhuis met bijgebouwen. Het huis is netjes maar eenvoudig en modernisering is nodig. Doordat het oorspronkelijk 2 woningen waren is de begane grond zeer ruim en is er eventueel de mogelijkheid om ook geheel gelijkvloers te wonen. Naast de woning is er een oprit met eenvoudige garage en achter de woning vind je een flinke tuin met schuur en carport. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te (laten) steken? Bel dan snel voor een bezichtiging.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de Turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7. De A7 ligt wel buiten gehoorafstand.

Indeling:
Begane grond: Voorentree, hal met toilet, woonkamer I, wasmachineruimte/berging, woonkeuken met eenvoudige keukeninrichting, vaste kast en trapopgang, woonkamer II, bijkeuken, badkamer.
Verdieping: overloop, 3 kamers en bergruimte.

Voor een beter beeld van de indeling en afmetingen van het woonhuis: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Achter de woning staan een eenvoudige houten garage, een houten schuur met overkapping en een stalling voor de caravan.

In de koopovereenkomst zal een zogenaamde exoneratie clausule worden opgenomen omdat de verkopers al zeer lange tijd niet meer zelf in de woning gewoond hebben. (nadere info makelaar) Daarnaast zijn een asbest- en ouderdomsclausule van toepassing.

Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• De woning wordt verkocht inclusief de op moment van bezichtiging aanwezige inventaris.
• Beide dakkapellen zijn in 2023 geheel gerenoveerd
• Verwarming d.m.v. gaskachels
• Warm water d.m.v. huurgeiser
• Elektra: 4 groepen, 1 aardlekschakelaar
• Badkamer: met douche en wastafel
• Keuken: eenvoudig met afzuigkap
• Houten garage, schuur en caravanstalling
• Grotendeels geïsoleerd
• Het perceel is ook aan de achterzijde per auto bereikbaar
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting