Omschrijving

Drie meter vanuit uw voordeur uw vishengel uitwerpen, dat kan hier! Het is een wens van velen: wonen aan het water. Deze sfeervol gerenoveerde woning is prachtig gelegen aan de Compagnonsvaart, onderdeel van de “Turfroute”, op loopafstand van het centrum van Gorredijk. De vrijstaande stenen garage is vanaf de achterzijde (Heerenacker) bereikbaar. Tel daarbij de pluspunten van de in 2020 uitgevoerde werkzaamheden en ú bent verkocht. In 2020 zijn namelijk achtereenvolgens de keuken, de badkamer, de tuin vernieuwd en is de woning aan de achterzijde voorzien van een grote dakkapel.

Indeling: hal, woonkamer met open keuken (± 36 m²), toilet, achterom, badkamer (± 5 m²), achtertuin (± 65 m²), garage (± 23 m²) met zolder. Etage: overloop en 3 slaapkamers (± 14, 6 en 6 m²). Inhoud ± 280 m³, bouwjaar oorspronkelijk ± 1926, perceel 141 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2020) met 4 pits gaskookplaat, combi oven, vaatwaser, koel/vriies combinatie, granietblad
• Badkamer (2020) met douche en wastafelmeubel met verwarmde spiegel
• Elektrisch: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Remeha ± 2008)
• Begane grond vloer grotendeels van beton
• In 2007 v.v. nieuwe dakbedekking (dakleer) en isolatie
• Schilderwerk buitenom is in 2018 uitgevoerd
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting