Omschrijving

Gezien het grote aantal belangstellenden kunnen we op dit moment geen bezichtigingen meer aannemen. U kunt ons wel een mail sturen om op de wachtlijst geplaatst te worden. Soms valt er een gaatje in het bezichtigingsschema en dan kunt u wellicht alsnog ingepland worden.


Opladen, rust, genieten en onthaasten? Dat kan op dit prachtige plekje in het buitengebied van Nij Beets. Het woont hier echt fantastisch: lekker rustig aan een voor auto’s doodlopende straat en aan een wandelroute (het Groot-Friesland pad) net buiten het dorp maar wel met een goede bereikbaarheid nabij de A7. De woning is goed onderhouden en heeft o.a. een slaap- en badkamer op de begane grond. Daarnaast zijn er 4 slaapkamers op de etage en is de stenen garage omgetoverd tot ‘de Halte’ een multifunctionele ruimte, volledig geïsoleerd en met een complete keuken, toilet en ruime zolder. Uiteraard is de (voormalige thee-)tuin fraai aangelegd.

Indeling: hal, bijkeuken, toilet, badkamer, slaapkamer, kelder, keuken, woonkamer, aangebouwde berging. Etage: 4 slaapkamers.
Verder op het perceel: ‘de Halte’, kas, werkplaats/garage, tuinhuisje, prieel, houtopslag en voldoende parkeerruimte.
Perceel 3564 m², bouwjaar oorspronkelijk ca. 1920.

Nij Beets is een gezellig dorp aan het Polderhoofdkanaal met o.a. een basisschool, kleine supermarkt, sportverenigingen en openlucht zwembad. Gelegen nabij fraaie natuurgebieden en op korte afstand van de A7 en de vele voorzieningen van Drachten. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uur bereikbaar!

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Glasvezel aansluiting
• Aangesloten op riolering
• Voorzien van 14 zonnepanelen (opbrengst ca. 3600 kWh per jaar) en AquaCell waterontharder
• Elektrisch: 7 groepen, krachtgroep, kookgroep en 2 aardlekschakelaars
• Keuken (2010): combimagnetron, inductie kookplaat (2020), afzuigkap, koelkast, apothekerskast en deels vloerverwarming
• Badkamer (2020): modern met dubbel wastafelmeubel, ruime douche en veel bergruimte (lades en kast)
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Remeha 2005)