Omschrijving

Scherpe prijs voor deze sfeervolle en knusse woning uit 1925. Mooie landelijke ligging buiten de bebouwde kom van Wijnjewoude. De woning is degelijk gebouwd maar verdient een modernisatie. De keuken en badkamer zijn in resp. 2002 en 2008 vernieuwd. Het woont hier heerlijk, de huidige eigenaren verlaten hun mooie plekje met pijn in het hart na er ruim 32 jaar van genoten te hebben.

Indeling: zie plattegronden.

Wijnjewoude is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven.
De ligging tussen de natuurgebieden Duurswouderheide, Weinjeterper Schar en de nabij gelegen landgoederen/bossen van Beetsterzwaag is fantastisch voor natuurliefhebbers. De bereikbaarheid van de grotere plaatsen in de vierhoek Drachten, Groningen, Assen en Heerenveen is bijzonder gunstig.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2002): met koelkast, vrieskast, magnetron, gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer (± 2008): wastafel en douche
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Vaillant 2013)
• Geheel voorzien van isolerende beglazing
• Aangesloten op riolering (voormalige septic tank is nog wel aanwezig)
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.