Omschrijving

Mooie kans! Wonen in één van de meest gewilde buurten van Gorredijk, aan de rand van het centrum, maar ook aan de rand van het dorp. Op een perceel van maar liefst 828 m² staat deze vrijstaande semi bungalow met 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond én 2 (slaap)kamers op de etage. Daardoor geschikt voor senioren maar ook voor gezinsbewoning! Ideale ligging nabij sportcomplex, zwembad, lagere school en op loopafstand van het centrum. Ruime oprit voor meerdere auto’s.

Indeling: hal, toilet, woonkamer (± 32 m²) met deur naar tuin, aangrenzende nette keuken (± 9 m²), 2 slaapkamers met vaste kasten (± 17 en 11 m²), badkamer, bijkeuken/berging (± 13 m²). Vrijstaande garage (± 24 m²). Etage: overloop en 2 (slaap)kamers (± 6 en 5 m²) en zolderruimte. Inhoud ± 430 m³, perceel 828 m², bouwjaar 1966.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. HR CV combi ketel (Atag, november 2014) en een close in boiler (keuken)
• Elektrisch: 5 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Badkamer begane grond: met wastafel en douche
• Keuken: met inductie kookplaat, koelkast, afzuigkap en combi magnetron
• Deels voorzien van isolerende beglazing