Omschrijving

Wat een bijzondere woning! Op een fraaie plek aan de rand van het populaire en bosrijke dorp Oldeberkoop, de parel van de Stellingwerven en op slechts 10 kilometer van de A32 (Wolvega) treft u deze karakteristieke woning.
Bij velen bekend als Bed & Breakfest Livada. De ligging is prachtig met de kavel grenzend direct aan het Molenbosch.

Indeling: entree/hal, woonkeuken (20 m²) met aangrenzende woonkamer (22 m²), kantoor (8 m²), kelder, serre (8 m²), bijkeuken, slaapkamer (8 m²) en een badkamer met toilet. Etage: overloop, 3 slaapkamers (11, 15 en 10 m²), een douche en een separaat toilet. Achter de woning staat een vrijstaand stenen bijgebouw met garage (19 m²), twee bergingen (19 en 7 m²) en een werkplaats (9 m²). Kavel 535 m², bouwjaar oorspronkelijk 1910.

Kent u het eerste couplet uit het liedje ‘het dorp’ van Wim Zonneveld? Het zou bijna over Oldeberkoop kunnen gaan. Oldeberkoop heeft een prachtige historische kern (beschermd) en heeft mooie winkeltjes, galeries, een basisschool en een huisartsenpraktijk. Maar ook een multifunctioneel centrum voor sport, ontmoeten en het verenigingsleven. Het dorp is erg in trek bij liefhebbers van kunst, cultuur en natuur. De nabijgelegen natuurgebieden zoals bijvoorbeeld de Delleboersterheide en de Tjongervallei zijn werkelijk prachtig. De bereikbaarheid is ook prima. Binnen enkele minuten rijdt u op de A32 (Leeuwarden-Meppel) en de N381/E232 (Drachten-Assen).

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Nefit 2010)
• Warm water keuken d.m.v. close in boiler
• Badkamer met toilet, douche en wastafel
• Elektrisch: 8 groepen  en een ‘kookgroep’
• Keuken met koelkast, afzuigkap, heteluchtoven en 4 pits elektrische kookplaat
• De wanden en het dak zijn van binnenuit geïsoleerd
• Vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing