Omschrijving

Achter deze unieke karakteristieke voorgevel treft u niet alleen een prachtig pand met uitgebouwde woonkeuken, maar ook een 30 meter (!) diepe en zonnige tuin. Maak uw droom waar! Ga wonen aan de Opsterlandse Compagnonsvaart (onderdeel van de gewilde turfroute) nabij het gezellige centrum van Gorredijk. De sfeervolle woning is door de aangebouwde tuinkamer/woonkeuken met name op de begane grond verrassend ruim. Indeling: entree, toilet, woonkamer (± 32 m²), werkkamer met opkamer (± 14 m²), kelder, tuingerichte woonkeuken (± 23 m²) met vloerverwarming en openslaande deuren, berging/bijkeuken (± 12 m²) tevens dienend als achterom via de eigen steeg. Etage: overloop met kastruimte, badkamer en 2 (voorheen 3) slaapkamers (± 14 en 16 m²). Kleine zolder. Diepe tuin met houtopslag en volledig geïsoleerd tuinhuis (± 10 m²).
Perceel 415 m², inhoud ± 500 m³, bouwjaar oorspronkelijk ± 1910.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is uitstekend bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken v.v. vaatwasser, oven, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Serre geheel vernieuwd in 2008, met vloerverwarming en openslaande deuren naar de diepe tuin
• Badkamer v.v. 2e toilet, bad, douche, designradiator en wastafel
• Achter op het perceel een geïsoleerd atelier/tuinhuis van ca. 10 m²
• Verwarming en warm water d.m.v. huur CV combi ketel (Remeha 2018, € 29,– p.m. incl. onderhoud)
• Elektrisch: 5 groepen en 2 aardlekschakelaars
• In 2013 voorzien van definitief energielabel D daarna nog voorzien van vloerisolatie, isolerend glas op de etage en 5 zonnepanelen