Omschrijving

Ideaal voor liefhebbers van paarden, kleinvee, natuur en/of een royale tuin. De kavel is maar liefst 7830 m² groot. Aan het eind van een doodlopende weg (verhard pad) treft u deze keurige vrijstaande woning met slaap – en badkamer op de begane grond. Vrij uitzicht over de landerijen en de nabij gelegen N381. De woning is sfeervol en bijzonder wat betreft de indeling. Daardoor zijn er veel mogelijkheden om het naar eigen smaak en wens te maken indien nodig. Voor sommige kopers zal modernisering gewenst zijn.

Indeling: entree, hal, toilet, riante woonkeuken (± 25 m²), woonkamer (± 26 m²), 2 werkkamers (± 6 en 5 m²), 2 slaapkamers (± 10 en 9 m²), kleine badkamer, bijkeuken (± 13 m²), aangebouwde garage/werkplaats (± 32 m²). Etage woonhuis: overloop, bergruimte/zolder en 2 achter elkaar gelegen slaapkamers (± 15 en 11 m²). Etage bijkeuken/garage: grote zolderkamer momenteel muziekkamer / oefenruimte (± 27 m²). De bijkeuken/garage en de daarop gelegen zolderkamer is desgewenst geschikt te maken als bed & breakfast. Verder op het perceel een grote vrijstaande schuur van ca. 52 m², gebouwd in 1996. Deels met zolder. Deze schuur is voor paardenliefhebbers geschikt te maken als paardenschuur. Kleinveestalling (± 23 m²), geschikt voor bijv. kippen, geiten en konijnen.

Inhoud woonhuis met zolder ± 650 m³, bouwjaar 1965 en eind jaren 80 is de woning uitgebouwd/vergroot. Perceel 7830 m². Het bestemmingsplan geeft mogelijkheden voor het vergroten van de woning indien nodig. Vanwege het perceeloppervlakte geeft het bestemmingsplan nog extra mogelijkheden voor bijgebouwen.

Donkerbroek heeft veel eigen voorzieningen en is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven. De ligging in Noord Nederland in de driehoek Leeuwarden, Groningen, Zwolle is bijzonder gunstig.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV HR (Nefit 2015)
• Keuken (2004): met combi magnetron, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast
• Badkamer: met douche en wastafel
• Meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Schilderwerk buitenom is voor 2/3e uitgevoerd in 2016
• Grotendeels voorzien van isolerende beglazing
• Het huis is aangesloten op de riolering
• In het buitengebied van de gemeente Ooststellingwerf is de planning om eind 2019/begin 2020 een glasvezel netwerk
aan te leggen