Omschrijving

Prachtige kans voor beleggers, starters en doorstarters!
 
Voor beleggers: de woning is verhuurd tot 1 maart 2021 voor € 650,- per maand (kale huur). De woning kan daarna eenvoudig verhuurd worden voor € 737,- per maand, zodat huurders nog in aanmerking kunnen komen voor huurtoeslag. Dat is per jaar een bruto huurinkomstenbron van € 8.844,-. Bij overdracht vóór 31 december 2020 geldt voor beleggers de overdrachtsbelasting van 2%, daarna zit de overdrachtsbelasting op 8%.
 
Voor starters en doorstarters: Betaalbare benedenwoning met tuin en eigen oprit. Mooi gelegen in een kindvriendelijke buurt niet ver van het centrum van Gorredijk. Goed onderhouden en recent voorzien van nieuw kozijn met HR++ beglazing in de achtergevel (woonkamer). De huurketel is van 2017. Verder is de gehele woning voorzien van isolerende beglazing. Bovendien is de tuin voorzien van nette bestrating en een leuke veranda. Voor eigen bewoning is de overdrachtsbelasting 2%, alleen voor starters (tot 35 jaar) is de overdrachtsbelasting na 1 januari 2021 nul procent (0%).
 
Indeling: hal, toilet, woonkamer (± 30 m²), keuken (± 7 m²) en bijkeuken (± 8 m²). Etage: overloop, badkamer en 2 slaapkamers (± 14 en 14 m²). De bijdrage aan de VVE is € 20 per maand voor de opstalverzekering. Inhoud ± 300 m³, bouwjaar ± 1980.
 
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:

  • Keuken (2006): modern met 4 pits gaskookplaat en nieuwe wasemkap
  • Badkamer: met 2e toilet, douche en wastafel
  • Verwarming en warm water d.m.v. huur CV ketel (Intergas 2017)
  • Geheel voorzien van isolerende beglazing
  • Elektrisch: 3 groepen en aardlekschakelaar (en 2 loze groepen)
  • Mechanische ventilatie-unit is vernieuwd
  • De kruipruimte is geïsoleerd met isolatie chips
  • Voorste slaapkamer voorzien van screen zonwering