Omschrijving

Buitenkans voor (door)starters! Betaalbare benedenwoning met ruime tuin op het zuidwesten. Mooi gelegen in een gezellige buurt nabij een speelveld en niet ver van het centrum van Gorredijk. Goed onderhouden en deels gemoderniseerd; in 2016 buitenom geschilderd, in 2018 is CV ketel vernieuwd en de bijkeuken geïsoleerd. De keuken is uit 2012.

Indeling: hal, toilet, woonkamer (± 27 m²), keuken (± 6 m²), geïsoleerde bijkeuken (± 8 m²) en aangebouwd houten schuurtje. Etage: overloop, badkamer en 2 slaapkamers (± 13 en 13 m²). De bijdrage aan de VVE is € 50,– per maand voor gemeenschappelijk onderhoud en de opstalverzekering. Inhoud ± 300 m³, bouwjaar 1980.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2012): met oven, koelkast, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Eenvoudige maar ruime badkamer: met toilet, douche en wastafel
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel (Remeha 2018)
• Grotendeels voorzien van isolerende beglazing
• Elektrisch: 5 groepen en aardlekschakelaar