Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail!

Lekker vrij wonen. Door de ligging op de 3e en 4e woonlaag kijk je prachtig over de woonwijk. Dat geeft een heerlijk vrij gevoel. Echt een leuke mogelijkheid voor starters en/of doorstarters. Keurige bovenwoning met zonnig balkon op het westen en eigen fietsenberging. Mooi gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij een speelveld en niet ver van het centrum van Gorredijk.

Indeling: trapopgang, voordeur, trap naar woonetage: hal, lichte en sfeervolle woonkamer (± 23 m²), keuken (± 8 m²), balkon over de hele breedte. Etage: overloop, toilet, badkamer, 2 slaapkamers (± 10 en 11 m², met meer vloeroppervlakte) en een berging/bijkeuken. Kleine zolder. Op de begane grond is een fietsenberging.

De bijdrage van de VVE is € 50,00 per maand voor gemeenschappelijk onderhoud en de opstalverzekering. Inhoud ± 280 m³, bouwjaar 1980.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, de A7 ligt wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (1997): met koelkast, vriezer, combi magnetron, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap.
• Badkamer: eenvoudig met wastafel en douche
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel (AWB 1997)
• Voorzien van isolerende beglazing en enkele vernieuwde dakramen
• Elektrisch: 5 groepen en een aardlekschakelaar
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting