Omschrijving

Wat een lekkere en bijzondere ligging met vrij uitzicht over de woonwijk. Dat geeft een heerlijk vrij gevoel. Echt een leuke mogelijkheid voor starters en/of doorstarters. Moderne en goed onderhouden bovenwoning met zonnig balkon op het zuiden en eigen fietsenberging. Mooi gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij een speelveld en niet ver van het centrum van Gorredijk. Voorzien van moderne keuken met inbouwapparatuur.

Indeling: trapopgang, voordeur, trap naar woonetage: hal, toilet, lichte en sfeervolle woonkamer (± 22 m²), keuken (± 7 m²), balkon over de hele breedte. Etage: overloop, badkamer, van oorspronkelijk 3 slaapkamers zijn twee gemaakt (± 12 en 7 m², met meer vloeroppervlakte), berging (± 6 m²). Zolder via vlizotrap. Op de begane grond is een fietsenberging.

De bijdrage van de VVE is € 35,00 per maand voor gemeenschappelijk onderhoud en de opstalverzekering. Er is een meerjaren onderhoudsplanning aanwezig. Inhoud ± 280 m³, bouwjaar 1980.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, de A7 ligt wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: modern (2009) voorzien van 5 pits gaskookplaat en afzuigkap. Hoewel de vaatwasser en de koelkast niet
  ingebouwd zijn blijven deze wel achter
• Badkamer: in lichte kleuren met douche en wastafel
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel (Intergas uit 2016)
• Voorzien van isolerende beglazing en enkele vernieuwde dakramen
• Elektrisch: 5 groepen, kookgroep en aardlekschakelaars
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting