Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.  (de bezichtigingsdagen zijn 4, 5 en 6 april)

Starters en herstarters opgelet! Qua prijsklasse geschikt voor starters maar qua ruimte (en prijs) ook zeer geschikt voor gezinnen. Ruime tussenwoning met tuin op het zuiden en achterom. Gelegen nabij een speelveld (achterzijde) en parkeerruimte aan de voorzijde. De woning beschikt over een vaste trap naar de ruime zolder met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. Zeer sfeervol bewoond! De keuken is gerenoveerd en de CV is in 2017 vernieuwd. De nette badkamer dateert van 2011.

Indeling: entree, toilet, woonkamer met 1/2 open keuken (± 34 m²) en bijkeuken (± 9 m²). Tuin met achterom. Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 14, 13 en 7 m²) en badkamer. Vaste trap naar de ruime zolder. Perceel 126 m², bouwjaar ca. 1980.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming d.m.v. eigen CV combi ketel (Intergas 2017)
• Elektrisch: 5 groepen, aardlekschakelaar en een wisselstroommeter
• Keuken met koelkast (2020), afzuigkap (2014), 5 pits gaskookplaat (2014)
• Badkamer (2011) met douche, wastafel en 2e toilet
• Begane grond voorzien van isolerende beglazing
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting