Omschrijving

Starters opgelet! Heerlijk ruime tussenwoning met mogelijkheid van 4 slaapkamers nabij het centrum van Gorredijk. Keurig bewoond en goed onderhouden met een zeer gunstige ligging in dit woonerf. Aan de voorzijde een ruime parkeergelegenheid en aan de achterzijde een brede groenstrook, daardoor erg veel privacy. De woning is recentelijk (2019 en 2020) geschilderd en op de etage voorzien van kunststof kozijnen. De tuin is onderhoudsarm aangelegd, heeft een achterom en een (fietsen)berging.
 
Indeling: entree, toilet, woonkamer (± 27 m²), keuken (± 6 m²), verlengde bijkeuken (± 12 m²) en vrijstaande houten berging (± 8 m²). Etage: 3 slaapkamers (± 6, 13 en 14 m²) en ruime badkamer (± 6 m²). Vaste trap naar de zolder met mogelijkheid van 4e slaapkamer (± 22 m²).
Inhoud ± 380 m³, perceeloppervlakte 193 m², bouwjaar ca. 1980.
 
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Verwarming en warm water d.m.v. huur CV ketel (Vaillant uit 2012)
  • Elektrisch: 6 groepen (vernieuwd in 2020) met 2 aardlekschakelaars en slimme meter
  • Badkamer: met hoekbad, douche, 2e toilet, wastafelmeubel en designradiator
  • Keuken v.v. combi magnetron, 4 pits gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en vaatwasser
  • Geheel voorzien van isolerende beglazing en deels van kunststofkozijnen met horren
  • Recent geschilderd (2019 en 2020)