Omschrijving

‘De grootste bovenwoning van de Mouterij!’

Deze riante bovenwoning heeft met 3 woonlagen de ruimte van een gezinswoning! Tevens voorzien van een eigen berging en een balkon. Gelegen nabij het centrum in een kindvriendelijke buurt op de hoek van de Rattelwacht met de Mouterij.

Indeling en afmetingen: hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:

• Keuken (2007) met 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer: met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting
• Verwarming: HR CV combi ketel (AWB 2014)
• Elektrisch: 4 groepen en aardlekschakelaar
• Woonetage: grotendeels voorzien van isolerende beglazing
• De bijdrage aan de VVE is € 25,– per maand (betaling in een jaarbedrag) voor klein gemeenschappelijk onderhoud
en de opstalverzekering