Omschrijving

De grootste bovenwoning van de Mouterij! Deze riante bovenwoning heeft met 3 woonlagen de ruimte van een gezinswoning! Tevens voorzien van een eigen berging en een balkon. Gelegen nabij het centrum in een kindvriendelijke buurt op de hoek van de Rattelwacht met de Mouterij. Recent buitenom geschilderd, voorzien van een nieuw keukenblok, nieuwe badkamer en nieuwe CV ketel.

Indeling: voordeur aan de straat, trapopgang naar de 1e etage: overloop, toilet, woonkamer met nette nieuwe open keuken en een laminaatvloer (totaal ± 30 m²), balkon (± 4 m²). 2e Etage: 2 slaapkamers (± 10 en 11 m²), bergkamertje (± 3 m²) en een nieuwe badkamer. Vaste trap naar de 3e etage: bergruimte en derde slaapkamer (± 15 m²). Stenen berging via achterom. Inhoud ± 385 m³, bouwjaar ± 1982.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee

Bijzonderheden:
• Vrijwel geheel voorzien van laminaatvloer
• Keuken (2019) met 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer (2019): met inloopdouche, grote wastafel en wasmachine-aansluiting
• Verwarming: HR CV combi ketel (Intergas 2019)
• Elektrisch: 4 groepen en aardlekschakelaar
• Woonetage: grotendeels voorzien van isolerende beglazing
• Buitenom in 2019 professioneel geschilderd
• De bijdrage aan de VVE is € 25,– per maand (betaling in een jaarbedrag) voor klein gemeenschappelijk onderhoud en de
  opstalverzekering