Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden vanaf 12 oktober 13.00 uur alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.

Prachtplek voor paardenliefhebbers!

Deze uitgebouwde woning ligt prachtig te midden van de landerijen, op slechts enkele minuten afstand van de A7 tussen Drachten en Heerenveen. Door het grote perceel (totaal ruim 1,2 hectare) uitermate geschikt voor dieren- en/of tuinliefhebbers.
 
Indeling begane grond: hal, woonkamer voorzijde, woonkeuken achterzijde, kelder, bijkeuken met toilet, werkkamer, slaapkamer met zolder (vlizotrap) en eigen badkamer, achterom. Etage: overloop met kastruimte, 2 slaapkamers en een 2e badkamer. Zolder boven het nieuwe deel (2008).  Voor de maatvoering en indeling verwijzen we graag naar de plattegronden.

Verder op het erf: kippenschuur met ren. Grote garage/schuur met stallen van ca. 130 m². Dit bijgebouw is nog niet afgebouwd. De binnenmuren staan, maar o.a. de buitenspouw plus eventueel isolatie moet nog.
 
Kavel 12.250 m², bouwjaar 1957, deels 2008.
 
Terwispel is een gezellig dorpje met ca. 1000 inwoners, een eigen basisschool en veel sportverenigingen, gelegen op fietsafstand van Gorredijk en het bosrijke Beetsterzwaag. Met de auto rijdt u binnen 5 minuten op de A7, tussen Heerenveen en Drachten. Binnen een halfuur bent u in Leeuwarden of Groningen.

Gewenst oplevermoment: afhankelijk van het bod kan dat redelijk soepel, met een voorkeur voor januari 2022.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Verwarming en warm water d.m.v. nieuwe CV combi ketel (Intergas 2021)
  • Keuken (2004) met fornuis, 6 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser (2020), koelkast en vriezer
  • Badkamer etage: met ligbad, wastafelmeubel en designradiator
  • Badkamer beneden: douche en wastafel
  • Elektrisch: 8 groepen en aardlek
  • Glasvezel is aangelegd op abonnementsbasis (KabelNoord)
  • Dit gebied kent (nog) geen rioolaansluitingen. Afvoer op beerput.
  • Overdrachtsbelasting over weiland is 8%