Omschrijving

De laatste 2 woningen worden standaard gebouwd met: een uitbouw van 1.20 meter, een dakraam aan de achterzijde en 3 (hei)palen ter voorbereiding van een garage/carport.

Ruim en duurzaam wonen op een uitstekende locatie in Gorredijk, op een plek die bovendien zeer kindvriendelijk is? Dat kan! Aan de Jikke Reinbergenstrjitte worden op zes ruime kavels robuuste halfvrijstaande woningen gerealiseerd.

KINDVRIENDELIJK WONEN OP RUIME KAVELS. SLECHTS 5 MINUTEN VAN HET CENTRUM.
RUIM IN DE BASIS. UITBREIDINGSOPTIES VOOR NOG MEER WOONCOMFORT.

Een royale halfvrijstaande woning met in de basis een lengte van 10 meter (+ uitbouw van 1.20 m op de begane grond), staat op een kavel van 319 M2 en is daarmee zeer ruim opgezet. Uiteraard energiezuinig, degelijk, robuust en een hoge gootlijn. De woning bevat een L-vormige woonkamer en standaard een inpandige berging op de begane grond.
De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap is de zolder (met dakraam) te bereiken, waar de mogelijkheid bestaat om een extra slaapkamer te realiseren. Volop mogelijkheden dus.

Gorredijk en omgeving, een aanrader!
Hier wonen betekent een prima uitvalsbasis voor alle primaire voorzieningen zoals o.a. diverse vormen van onderwijs en kinderopvang, supermarkten, sportverenigingen, maar ook culturele- en vrijetijds- activiteiten. Dat alles binnen slechts enkele minuten bereikbaar. En het centrum van Gorredijk? Daar fietst u in slechts 3 min naar toe.
Voor een dagje winkelen zijn Heerenveen, Drachten en Groningen gemakkelijk per auto te bereiken vanuit Gorredijk. De prachtige natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Deze gebieden bieden afwisselend bos, heide en landerijen. En binnen een half uur ben je in Nationaal Park ‘de Alde Feanen’.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Omringd door de prachtige Friese natuur. Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.