Omschrijving

De eerste woningen zijn al verkocht onder voorbehoud en opties zijn verleend!

Toon je interesse door onderstaand formulier in te vullen!

Ruim en duurzaam wonen op een uitstekende locatie in Gorredijk, op een plek die bovendien zeer kindvriendelijk is? Dat kan! Aan de Jikke Reinbergenstrjitte worden op zes ruime kavels robuuste halfvrijstaande woningen gerealiseerd.

KINDVRIENDELIJK WONEN OP RUIME KAVELS. SLECHTS 5 MINUTEN VAN HET CENTRUM.
RUIM IN DE BASIS. UITBREIDINGSOPTIES VOOR NOG MEER WOONCOMFORT.

Een royale halfvrijstaande woning met in de basis een lengte van 10 meter, staat op een kavel van 319 M2 en is daarmee zeer ruim opgezet. Uiteraard energiezuinig, degelijk, robuust en een hoge gootlijn. De woning bevat een L-vormige woonkamer en standaard een inpandige berging op de begane grond. Uitbreiding is mogelijk met bijvoorbeeld een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter aan de achterzijde van de woning, een bijkeuken of een garage.
De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap is de zolder te bereiken, waar de mogelijkheid bestaat om een extra slaapkamer te realiseren. Volop mogelijkheden dus.

Gorredijk en omgeving, een aanrader!
Hier wonen betekent een prima uitvalsbasis voor alle primaire voorzieningen zoals o.a. diverse vormen van onderwijs en kinderopvang, supermarkten, sportverenigingen, maar ook culturele- en vrijetijds- activiteiten. Dat alles binnen slechts enkele minuten bereikbaar. En het centrum van Gorredijk? Daar fietst u in slechts 3 min naar toe.
Voor een dagje winkelen zijn Heerenveen, Drachten en Groningen gemakkelijk per auto te bereiken vanuit Gorredijk. De prachtige natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Deze gebieden bieden afwisselend bos, heide en landerijen. En binnen een half uur ben je in Nationaal Park ‘de Alde Feanen’.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Omringd door de prachtige Friese natuur. Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet).  Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven door het ‘digitale inschrijfformulier’ (hieronder) volledig in te vullen en te versturen.

Toewijzing van de woningen
Na de inschrijving worden de woningen toegewezen. Let op; het betreft een toewijzing en dus geen loting. Krijg je een woning toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar. Tijdens dit telefoongesprek krijg je meer informatie over het verdere proces. Is jouw favoriete woning niet aan jou toegewezen, dan krijg je hier een e-mail over. Je komt automatisch op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog gebeld worden.

Vragenlijst Nieuwbouw

Gegevens van de inschrijver voor de nieuwbouw

Stap 1 van 4 - Gegevens inschrijver

0%