Omschrijving

VERKOCHT
(van 8 twee-onder-een-kapwoningen
in Lippenhuizen)

Nieuwbouw in Lippenhuizen, daar hebben veel mensen op gewacht! Op een heerlijk centrale plek, met alles in de buurt, komen 8 twee-onder-een-kapwoningen. comfortabele woningen met een strakke, moderne architectuur en volop opties om de woning naar je eigen smaak af te maken.


De woningen staan op ruime kavels van circa 400 m² met plek voor twee auto’s op je eigen oprit.  Ze worden standaard opgeleverd met een geschakelde berging en zijn standaard voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Dat is comfortabel, maar ook energiezuinig en duurzaam wonen!

Bouwnummer 3 wordt op basis van het volgende meer/minderwerk opgeleverd:

Uitbreiding begane grond met maar liefst 2,4 meter t.p.v. achtergevel.
Dubbele tuindeuren in het achtergevelkozijn van de woning met zijlichten (HOUTEN KOZIJNEN).
Extra schakelaar voor de mechanische ventilatie installatie.
De badkamer wordt casco opgeleverd.
Het toilet wordt casco opgeleverd.

De planning is om direct na de bouwvak te starten met de bouw en de oplevering staat al gepland voor het 1e kwartaal van 2021!
De prijs van deze woning is  € 261.970,- VON (excl. keuken, badkamer en toilet).
Mocht u belangstelling hebben dan kunt u dat aangeven d.m.v. onderstaand formulier.
Heeft u belangstelling, vul het formulier volledig in, bij meerdere kandidaten volgt een toewijzing in overleg met onze opdrachtgever:

Link naar inschrijfformulier!


Modern wonen zoals jij wilt
De 8 moderne woningen bieden je alle ingrediënten voor een fijn leven. Een stoere look, ruimte, comfort, licht en vele extra’s. Je kunt de woning helemaal naar je eigen smaak afmaken met bijvoorbeeld een uitbouw, garage, voor- of zijentree of een extra kamer op de 2e verdieping. Hier kun je helemaal wonen zoals jij dat wilt!

Landelijk wonen met alles bij de hand
In Nieuw Wonen Lippenhuizen woon je heerlijk rustig en landelijk én met alle voorzieningen bij de hand. Een ideale woonomgeving! Je nieuwe woning staat aan de Swanneblom. In de buurt vind je een basisschool, sportvelden en de Liphuster heide. Gorredijk ligt om de hoek en ook Heerenveen en Drachten zijn dichtbij.