Omschrijving

VERKOOP IS GESTART!
Dat betekent dat je alle verkoopdocumentatie, zoals de flyer en prijslijst, kunt bekijken op de vernieuwde website. Daarnaast kun je je vanaf nu digitaal inschrijven voor de woning van jouw voorkeur. Let op: je kunt je inschrijven tot en met woensdag 29 januari 12:00 uur.

– Alleen het digitale inschrijfformulier dat je invult vanaf woensdag 22 januari 2020 geldt als officiële inschrijving. Een eerdere aanmelding via de website geldt niet als inschrijving. –

8 twee-onder-een-kapwoningen in Lippenhuizen

Nieuwbouw in Lippenhuizen, daar hebben veel mensen op gewacht! Op een heerlijk centrale plek, met alles in de buurt, komen 8 twee-onder-een-kapwoningen. comfortabele woningen met een strakke, moderne architectuur en volop opties om de woning naar je eigen smaak af te maken.

De woningen staan op ruime kavels van circa 400 m² met plek voor twee auto’s op je eigen oprit. Ze worden standaard opgeleverd met een ruim geschakelde berging en zijn standaard voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en luxe sanitair van Villeroy & Boch. Dat is comfortabel, maar ook energiezuinig en duurzaam wonen! De prijzen van de woningen liggen tussen € 240.000  en  € 245.500 v.o.n. Zie jij jezelf hier al van het Friese leven genieten? Meld je dan aan als geïnteresseerde en mis deze kans niet!

Modern wonen zoals jij wilt
De 8 moderne woningen bieden je alle ingrediënten voor een fijn leven. Een stoere look, ruimte, comfort, licht en vele extra’s. Je kunt de woning helemaal naar je eigen smaak afmaken met bijvoorbeeld een uitbouw, garage, voor- of zijentree of een extra kamer op de 2e verdieping. Hier kun je helemaal wonen zoals jij dat wilt!

Landelijk wonen met alles bij de hand
In Nieuw Wonen Lippenhuizen woon je heerlijk rustig en landelijk én met alle voorzieningen bij de hand. Een ideale woonomgeving! Je nieuwe woning staat aan de Swanneblom. In de buurt vind je een basisschool, sportvelden en de Liphuster heide. Gorredijk ligt om de hoek en ook Heerenveen en Drachten zijn dichtbij.
Ja, ik wil hier wonen!
De inschrijving voor het project vindt volledig digitaal plaats. Je kunt je inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur via de website (link hieronder). In het inschrijfformulier vragen wij om een aantal gegevens, zoals jouw contactgegevens, financiële gegevens zoals jouw inkomen, wat voor soort werksituatie je hebt, eventuele financiële verplichtingen en natuurlijk welke bouwnummers jouw voorkeur hebben.

https://nieuwwonenlippenhuizen.nl/

Toewijzing van de woningen
In week 6 worden de woningen toegewezen. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting.
– Krijg je een woning toegewezen, dan word je in week 6 gebeld door de makelaar. Tijdens dit telefoongesprek krijg je meer informatie over het verdere proces. Op het moment waarop het telefoongesprek plaatsvindt, heb je in feite een optie op het bouwnummer. In de twee weken optietijd die je hebt nadat je een woning toegewezen krijgt, kun je beslissen of je de woning definitief wilt kopen. Bij een positief besluit maakt de makelaar de contracten voor je op. Haakt een optant af, dan wordt de eerstvolgende reservekandidaat benaderd.
– Is jouw favoriete woning niet aan jou toegewezen, dan krijg je hier uiterlijk vrijdag 7 februari een e-mail over. Je komt automatisch op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog gebeld worden.