Omschrijving

8 twee-onder-een-kapwoningen in Lippenhuizen

Nieuwbouw in Lippenhuizen, daar hebben veel mensen op gewacht! Op een heerlijk centrale plek, met alles in de buurt, komen 8 twee-onder-een-kapwoningen. comfortabele woningen met een strakke, moderne architectuur en volop opties om de woning naar je eigen smaak af te maken.

de inschrijftermijn is verstreken, je kunt je alleen inschrijven als reservekandidaat.


De woningen staan op ruime kavels van circa 400 m² met plek voor twee auto’s op je eigen oprit. Ze worden standaard opgeleverd met een geschakelde berging en zijn standaard voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp, zonnepanelen en luxe sanitair van Villeroy & Boch.

Dat is comfortabel, maar ook energiezuinig en duurzaam wonen! De prijzen van de woningen liggen tussen € 240.000,- en € 245.500,- v.o.n.. De inschrijftermijn is verstreken, maar je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat. Mocht er een potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog gebeld worden. Bekijk het verkoopproces voor verdere toelichting.

Inschrijven als reservekandidaat kan hier!


Modern wonen zoals jij wilt
De 8 moderne woningen bieden je alle ingrediënten voor een fijn leven. Een stoere look, ruimte, comfort, licht en vele extra’s. Je kunt de woning helemaal naar je eigen smaak afmaken met bijvoorbeeld een uitbouw, garage, voor- of zijentree of een extra kamer op de 2e verdieping. Hier kun je helemaal wonen zoals jij dat wilt!

Landelijk wonen met alles bij de hand
In Nieuw Wonen Lippenhuizen woon je heerlijk rustig en landelijk én met alle voorzieningen bij de hand. Een ideale woonomgeving! Je nieuwe woning staat aan de Swanneblom. In de buurt vind je een basisschool, sportvelden en de Liphuster heide. Gorredijk ligt om de hoek en ook Heerenveen en Drachten zijn dichtbij.