Omschrijving

Scherpe FUNDAPRIJS!

Prachtig plekje, aan de rand van het dorp. Binnen de bebouwde kom, mét vrij uitzicht!
De huidige eigenaren nemen na 40 jaar trots en met een beetje pijn in hun hart afscheid. Ze gunnen dit woongenot nu aan een nieuwe generatie. Deze goed onderhouden vrijstaande jaren 30 woning heeft een hoge gootlijn en is gelegen op een kavel van maar liefst 760 m². De prachtige tuin is met liefde aangelegd.

In de loop de jaren is het huis verbouwd. De kozijnen zijn grotendeels vernieuwd, evenals de dakgoten, de keuken en de badkamer. In de zomer van 2019 is de CV ketel nog vervangen. De woning is volledig geïsoleerd, volgens de toen geldende normen. Energielabel D is prima voor een jaren 30 woning. Indeling: hal, woonkamer (± 30 m²) met mooie erker en glas-in-lood, keuken (± 8 m²), kelder, bijkeuken/achterom (± 11 m²), toilet, vrijstaande berging / garage (± 28 m²). Etage: ruime overloop, 3 slaapkamers (± 12, 13 en 6 m²) en een badkamer met 2e toilet. Vaste trap naar de zolder (± 9 m² met meer vloeroppervlakte). Achter de garage is een mooie veranda gemaakt met zicht over de diepe tuin.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Bijzonderheden:

• Keuken (2007) met dubbele spoelbak, 4 pits gaskookplaat en koelkast
• Badkamer (2009) met 2e toilet, wastafel en douche
• Verwarming en warm water d.m.v. CV (Remeha 2019)
• Elektrisch: 7 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Voorzien van vloerisolatie, dakisolatie, wand isolatie, en geheel dubbel glas
• Prachtig aangelegde en onderhouden tuin (met drainage)
• De houten garage is in 2000 gebouwd